Reklama

Reklama

102 dalmatinů

  • USA 102 Dalmatians (více)
Trailer

Obsahy(1)

Módní návrhářka Cruella ve vězení podstoupila terapii, která změnila její povahu a učinila z ní milovnici zvířat. Po třech letech je propuštěna na svobodu s podmínkou, že odpracuje pět set hodin veřejně prospěšných prací. Zdá se, že se Cruella opravdu změnila. Přesvědčí se o tom sympatický Kevin Shepard, majitel psího útulku, který je ve vážných finančních potížích. Cruella všechny dluhy zaplatí a přestěhuje útulek do nových prostor. Pro Kevina pracuje kamarád Ewan, který má shodou okolností stejnou kurátorku jako Cruella, sympatickou Chloe Simonovou. Ta napravené návrhářce příliš nevěří. Doktor Pavlov, který měl na starost Cruellinu terapii, zjistí, že zvuk londýnského Big Benu ruší účinky této terapie. A právě to se stane Cruelle, která je při jedné z návštěv u Chloe vystavena intenzivnímu zvuku slavného zvonu. Znovu zatouží mít kožich z kůže malých dalmatinů a znovu se nedočkavě vrhne na své odložené kožichy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Dávam 2*, ale po prvej hodine som to viac-menej prestal sledovať a len som sa nechal unášať nádhernými kostýmami a skvelou výpravou. A za tú prvú hodinu dávam tých 40%. Bolo tam zopár celkom dobrých vtipov. Jediný, z hercov, kto svoju rolu hrá naplno, je Glenn Close. To je asi tak všetko, čo dobré by som k tomuto filmu mohol povedať...Film by si zaslúžil tieto OSCARové nominácie: najlepšie kostýmy, najlepšia herečka v hlavnej role-Glenn Close... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jo štěnátka tu jsou pořád roztomilé. Bylo tu dokonce něco jako Noční telegraf z animovných 101 dalmatinů, ale ani to to nezachránilo. Prostě, to co bylo v jedničce vtipné, se tady projevilo minimálně. Jediné plus bych tomu dala za ty psi a papoucha z útulku. Ti byli super. Nebo jak si donesli kazetu s filmem Lady a Tramp na dívání se. Nepotřebují totiž ti psi chůvu, oni se odchůvují sami:D ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Nič nové sa na poli zábavky pre celú rodinku nekoná, ani tento krát sa to nevymyká z otrepaného postupu nekončiacich naháňačiek, stupídnych zvieracích pascí, zaľúbenia hlavných protagonistov a iných už 100x videných vecí ale aj tak dalo sa to zniesť, aspoň ten papagáj čo si myslí že je rotviller či aký to pes bol v medziach zábavný a v celku psici dobre vycvičený lepšie než podaktorý herci vo svojich úlohách. ║Rozpočet$85milionovTržby USA $66,957,026Tržby Celosvetovo $183,611,771║ trošku zaráža obrovitý rozpočet na to že tam nehrajú nejaké veľké hviezdy je to fakt dosť, jedine že by ten Londýn bol skutočne v tej scéne namaľovaný na bielo s čiernymi bodkami ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zprvu příjemné volné pokračování s krásnou Alicí Evans a znepokojivě dobrodivou, vyléčenou (Cru)Ellou (démonicky rozjetá Glenn Close) ztratilo po "padoušském procitnutí" někdy kolem poloviny úplně náboj. Tudíž (opakovaný) únos smečky 100(+2) štěňat v pošetilé snaze udělat z nich luxusní kožich a jejich útěk jsem jako rutinní hranou grotesku se zvířátky, cílenou vyloženě na malé špunty, celý prozíval. ()

Antal89 

všechny recenze uživatele

Bohužel toto volné pokračování původního filmu je velmi slabým odvarem původního filmu. Jediným pojítkem mezi předchozím dějem je psychicky nadupanaá Cruella De Vil a jeden ze psů, který zvítězil nad jejími sluhy v předchozím ději a který sám bojuje za vlastní štěně. Děj celkově spíše o ničem a připadne mi stejně naivní jako např. Král džungle 2. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • V souladu s Disneyho tradicí byly v pár záběrech změněny siluety některých štěňat tak, aby vypadaly jako Mickey Mouse. (HappySmile)
  • Cruellina poznávací značka v předchozím filmu 101 dalmatinů byla DE VIL, v tomto filmu se ovšem změní na DEV IL. DEV 1L je ve Velké Británii legitimní poznávací značkou a mnoho lidí s touto značkou po předchozím dílu nezákonně přemístilo písmena na své značce, aby se jím lépe hláskovala. (HappySmile)
  • Pejska, který hrál dalmatina bez flíčků, si po natáčení adoptoval jeden z trenérů a pojmenoval ho Lala. (HappySmile)

Reklama

Reklama