Reklama

Reklama

102 dalmatinů

  • USA 102 Dalmatians (více)
Trailer

Obsahy(1)

Módní návrhářka Cruella ve vězení podstoupila terapii, která změnila její povahu a učinila z ní milovnici zvířat. Po třech letech je propuštěna na svobodu s podmínkou, že odpracuje pět set hodin veřejně prospěšných prací. Zdá se, že se Cruella opravdu změnila. Přesvědčí se o tom sympatický Kevin Shepard, majitel psího útulku, který je ve vážných finančních potížích. Cruella všechny dluhy zaplatí a přestěhuje útulek do nových prostor. Pro Kevina pracuje kamarád Ewan, který má shodou okolností stejnou kurátorku jako Cruella, sympatickou Chloe Simonovou. Ta napravené návrhářce příliš nevěří. Doktor Pavlov, který měl na starost Cruellinu terapii, zjistí, že zvuk londýnského Big Benu ruší účinky této terapie. A právě to se stane Cruelle, která je při jedné z návštěv u Chloe vystavena intenzivnímu zvuku slavného zvonu. Znovu zatouží mít kožich z kůže malých dalmatinů a znovu se nedočkavě vrhne na své odložené kožichy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh 101 dalmatinů mě nikdy moc neoslovil, asi proto, že nějak zvlášť nemusím psy, natož když jich je sto. Původní příběh je takovou nijakou pohádkou, která se na jiné podobné nemůže ani zdaleka hrabat. Pokračování, které je jenom vývarem prvního dílu, je samozřejmě hrůza a nechápu, proč vůbec bylo natočeno. 10% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Po nějaké době jsem zjistil, že první hraný film s dalmatiny je špatný, ale když jsem se podíval na ten druhý, tak je ten první ještě v pohodě. Druhý film už je opravdu úděsný a první půl hodina e vlastně jen natahování o ničem, u kterého je jasné, kam vede. A pak... no a pak nepřijde nic, co by vás mělo překvapit. ()

Reklama

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Dávam 2*, ale po prvej hodine som to viac-menej prestal sledovať a len som sa nechal unášať nádhernými kostýmami a skvelou výpravou. A za tú prvú hodinu dávam tých 40%. Bolo tam zopár celkom dobrých vtipov. Jediný, z hercov, kto svoju rolu hrá naplno, je Glenn Close. To je asi tak všetko, čo dobré by som k tomuto filmu mohol povedať...Film by si zaslúžil tieto OSCARové nominácie: najlepšie kostýmy, najlepšia herečka v hlavnej role-Glenn Close... ()

Balu... 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nepovažujte jednu pětinu plného hodnocení za to, že by se mi 101+1 dalmatin nelíbil nebo tak něco. Nebýt posledních deseti minut, možná bych se i překonal a skončil u ****; to je to ale osudné ´kdyby´.. Každopadně pro kindroše další nezbytná záležitost a pro všechny ostatní povinnost pohladit svého čtyřnohého miláčka =) ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Blbost, a tím myslím nehoráznou blbost. Tak ubohý scénář, tak toporné výkony a tak fádní režii jsem již dlouho neviděl. Nudný snímek zabalený do rádoby rozkošného hávu se snaží vytěžit zejména ze šťeňat, kterých si tu užijeme sice požehnaně, ale rozhodně méně než v předešlém dílu, sám tento fakt už svědčí o mnohém. Ačkoli se tvůrci snaží zavděčit i rodičům, propadávají se do čím dál větších sraček. Už nikdy víc. [TOP 19/6 47%] ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • V souladu s Disneyho tradicí byly v pár záběrech změněny siluety některých štěňat tak, aby vypadaly jako Mickey Mouse. (HappySmile)
  • Cruellina poznávací značka v předchozím filmu 101 dalmatinů byla DE VIL, v tomto filmu se ovšem změní na DEV IL. DEV 1L je ve Velké Británii legitimní poznávací značkou a mnoho lidí s touto značkou po předchozím dílu nezákonně přemístilo písmena na své značce, aby se jím lépe hláskovala. (HappySmile)
  • Natáčelo se v Anglii (Londýn, Shepperton  Studios) a ve Francii (Paříž). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama