Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

Igy007 

všechny recenze uživatele

nevidím rozdíl mezi tímto a třeba děsnou Dietlovou tvorbou plnou umělých, nereálných postav a dialogů ... stejně uhozené situace jako třeba v Chalupářích, stejně přiblblý děj, akorát ti herci tam až tolik nepřehrávají jako v dietlárnách - když to třeba porovnám s veletrapnou Nemocnicí na kraji města ... tady si mnozí hrají na velké experty a intelektuály, pravdou ale je, že jsou to z většiny jen nafrnění snobové. V Přístavu mě rozesmála Hrachovcová, občas i někdo další ... jako odreagování od současných sraček víc než fine ()

Ainy

všechny recenze uživatele

Omylem zůstala telka zapnutá na Primě, aniž bych si uvědomila, co právě začalo. Dořešili jsme doma poslední detaily ohledně školy a hned na to mě zaujala scéna, kde Martin Zounar pronásleduje Jitku Schneiderovou a nadává jí, že nebude do hospody nosit žádné kytky. Já jsem ho celou dobu jeho hereckého výlevu a honičky po hřbitově pozorně sledovala jak mu ve tváři téměř neznatelně a neustále škube. Nevím na kolikátou klapku tohle natočili, ale já být jím, tak nedokážu skrýt smích. Holt, nejsem hérečka ... ani masérka. Každopádně nebudu hodnotit podle jednoho dílu, neb není v mém úmyslu pustit se do sledování. ()

Reklama

junglewar odpad!

všechny recenze uživatele

Neustále a debilně chychotající se dva šotci, zakládají hospodu v Mokropsech. Do toho tam pobíhají dvě slova alias Martin Zounar. A aby toho nebylo málo šoupli tam české hezké melodrama o krizi středního věku jednoho šotka a k tomu to melodrama piáno, které hraje uplně v každém českem serialu či filmu. Přeju si, aby se ten pianista šel zabít kurva! ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Nejsem tak talentovaný, jako jiní, abych po prvním díle mohl ohodnotit celý seriál. Nicméně si určitou představu samozřejmě uděláte. Takže hodnotím po shlédnutí cca. 10. dílů. Chtěl sem tomu dát šanci a nyní vím, že už nedám. Nechal sem se nalákat, Čtvrtníčkem, Blažkem, Jitkou S. zkrátka obsazení vypadalo v poho. A i prostředí u řeky-pivko k snídani-panáka k svačině a žádný starosti jen zábava. Jenomže zvítězila opět kvantita nad kvalitou. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Nemôžem sa zbaviť dojmu, že česká seriálová tvorba za posledných 10 rokov klesla na absolútne dno. Pre divákov konzumentov sú ako na bežiacom páse servírované triviálne sitcomy, ktoré postrádajú humor a kde sa ztrápňujú známí herci. V tomto prípade je za najväčšieho šaška seriálu kedysi zábavný komik Petr Čtvrtníček s účesom pripomínajúcim Hurvínka. Najväčším kameňom úrazu je v tomto seriále práve jeho najdôležitejší prvok, a síce situačný humor, ktorý je jednoducho dementný a nahodilý. ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)
  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama