Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

Legie 

všechny recenze uživatele

Proč tam musí být ten strašný crossover se Svatbama z Benátek? Postavy ze SvB jsou tam ZCELA zbytečné a spíš mi přijde, že bylo potřeba je někam nacpat. Nešlo (?) natočit nové díly SvB a tak se postavy museli objevit někde jinde protože už měli na svoje postavy podepsané smlouvy. Doufám, že P. Čtvrtníček bude mít víc prostoru. Tak po par dilech uz jsme zase v Benatkach a serial jde do... ()

Ainy

všechny recenze uživatele

Omylem zůstala telka zapnutá na Primě, aniž bych si uvědomila, co právě začalo. Dořešili jsme doma poslední detaily ohledně školy a hned na to mě zaujala scéna, kde Martin Zounar pronásleduje Jitku Schneiderovou a nadává jí, že nebude do hospody nosit žádné kytky. Já jsem ho celou dobu jeho hereckého výlevu a honičky po hřbitově pozorně sledovala jak mu ve tváři téměř neznatelně a neustále škube. Nevím na kolikátou klapku tohle natočili, ale já být jím, tak nedokážu skrýt smích. Holt, nejsem hérečka ... ani masérka. Každopádně nebudu hodnotit podle jednoho dílu, neb není v mém úmyslu pustit se do sledování. ()

Reklama

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalý nedostatek seriálů, ke kterým člověk potřebuje více, než jednu mozkovou buňku (zajišťující dýchání), způsobil, že si lidé na tuto přízemní úroveň zvykli. Tvůrci jsou tak utvrzováni v mylném závěru, totiž že lidem se to líbí. Nelíbí. Lidé jsou prostřednictvím těchto seriálů tak zdegenerovaní, že už se nezmůžou na odpor. Bylo by krásné, kdyby nastoupila nová generace režisérů a scénáristů, jež by poslala tenhle stupidní a degeneraci působící trend ke dnu. Bohužel se to neděje a my tak dostáváme ke konzumaci stokrát předkousané zápletky typu: "Pepa podvedl", "Máňa čeká na toho pravého", "Pepa ojel Máňu", "Máňa je nešťastná", "Pepa si otevřel hospodu", "Máňa kojí", "Pepa bere drogy", "Máňa čeká další dítě", "Pepa přemýšlí, jestli je Mánino dítě Ježíš, protože on na ní více než dva roky nevlezl", "Máňa řekla Pepovi, že je debil", "Pepa dal Máně přes hubu". Den, kdy si diváci uvědomí, že námluvný taneček Strakapouda je promyšlenější, než 200 dílů libovolného českého seriálu, bych dal vyhlásit jako státní svátek. V tom je mimochodem ten vtip. Strakapoud nepraktikuje námluvné tanečky. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním díle se tu vyrojilo hodnocení jak uprchlíků v Německu... Hodnocení píši až po třetím díle. Úvodní díl nás seznámil s postavičkami jako od Hrabala a naznačil, že se pojede krom komediální i na trochu dramatickou nótu. Když v dalším díle dostaly větší prostor komické postavičky skvěle ztvárněné Čtvrtníčkem a Hrachovcovou, byla to povedená taškařice. Holt ta zábava stojí především na nich (a Zounarovi) a pokud nejsou na scéně, upadá to do průměrné televizní zábavy. V tuto chvíli bych hodnotil lepšími dvěmi nebo třemi hvězdami a budu se dívat dál... (8.9.2015=19%/275 hodnotících) edit: Sice se děj posouvá od nikud nikam, ale hlavně kvůli sem tam nějaké té "čtvrtníčkovině" se dívám dál. 19 dílů... 2* edit: ...ze Zounara udělali takřka hlavní dementní postavičku... +Ctvrtníčka už to snad ani také nebaví...a ze seriálu se stává větší a větší břečka, že už mi ani není jasné proč se na to (už jen občas) dívám.... Po 47.díle jedna hvězda z milosti. edit: Ještě jsem zahlédl něco z dílů s pořadovým číslem kolem sedmdesátky. Kdo se ještě pořád i na tohle pravidelně dívá, měl se zamyslet nad svým duševním zdravím. Herci mají zřejmě tak nevýhodné smlouvy ze kterých nelze vycouvat a nebo jinou obživu nenalézají, jinak si nedovedu vysvětlit, že proč v tom balastu, jehož scénář si snad vymýšlejí až když jede kamera, ještě hrají... ()

grejfurt odpad!

všechny recenze uživatele

Víte co je dívné? Koukal jsem se teď na filmy, které koprodukovala Prima. Byly v listopadu každý pátek. Tohle má hodně scénáristů a všichni se asi podílejí i na těch filmech. Nebo že by je vykrádali? Pak to dělají špatně. Tenhle slepenec neuvěřitelných situací je pro mě osobně nepochopitelný. Pokud toto místo existuje, rozhodně není tam, kde ho natáčejí. Byl jsem na druhém břehu a koukal na to. Nikomu z toho seriálu nevěřím. Nevěřím, že existuje. A to v žádném přístavu na světě. Zlatej Dietl ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)
  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)
  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama