Reklama

Reklama

Moje tlustá řecká svatba 2

  • USA My Big Fat Greek Wedding 2 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Toula, Ian a jejich rodina se vracejí, aby si v pokračování nejlepší romantické komedie všech dob užili ještě více smíchu, jídla a především další velké řecké svatby! (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (74)

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Pokračování nejvýdělečnější romantické komedie všech dob se v nudné a tupé režii Kirka Jonese nese v duchu útrpné přehlídky nepodařených vtipů (udělat po každé potenciálně vtipné hlášce střih na někoho, kdo se kření, chytá za hlavu nebo vyvaluje bulvy, ji spolehlivě zadupe do země) a praštěných postaviček, které se pod heslem "víc křiku, víc smíchu" změnili z roztomile svérázných řeckých podivínů v nesympatické hysterické idioty. Příběh se tentokrát soustředí nikoli na Toulu a jejího manžela Iana, nýbrž na její rodiče (nechybí scénka s nahým důchodcem zaseklým ve vaně) a na její dceru, která si hledá vysokou školu (zoufalá snaha celé rodiny přesvědčit třicetiletou hlavní hrdinku, že by si co nejdřív měla najít ženicha, měla v prvním filmu své opodstatnění, ale když se nyní snaží do toho samého natlačit osmnáctiletou studentku, tak už je to jen a jen divné). Děj ale často stojí bez hnutí na místě a celkově Moje tlustá řecká svatba 2 působí jako epizoda nějakého průměrného půlhodinového sitkomu, roztaženého na devadesát minut. Delší recenze ZDE. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Už jako děti školou povinní jsme s oblibou kontrovali: "opakovaný vtip, není vtipem". Kouzlo řeckého řádění již dávno opustilo rodinný dům Nii Vardalos a vrátilo se šmahem zpět na Balkánský poloostrov. Všechno to Hujerství, řeckost, léčení Okenou, baklava a další atributy, které udělali z První svatby jednu z nejvýnosnějších romantických komedií dějin, už jednoduše nefungují. A to, že svou romantickou hru rozjede rovnou na tři generační strany už beru jenom jako takové chytání se stébla, které má zakrýt fakt, že scénář nepřišel z žádnou nosnou zápletkou. A tak slavíme, ženíme se, hlučíme a jsme Řekové.....a není to málo, Antone Pavloviči? ()

Reklama

Faila 

všechny recenze uživatele

MIluju, když podle hodnocení a komentářů tady na csfd očekávám nějakou srajdu a nakonec se z dotyčného filmu vyklube docela příjemná záležitost. 2. tlustá řecká svatba nebyla úžasně zábavná ani dojemná a jistě se najde mnoho jiných současných podobně žánrově zařazených filmů, které ji o dost předčí. Ale MTŘS 2 je rozhodně pohodový snímek, který nenaštve a neurazí, možná jen nezaujme. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toula a jej rozvetvená grécka rodina je späť. Stala sa z nej matka, ktorá má starosti so svojou dospievajúcou dcérou. Je tu "Moja tučná grécka svatba 2". A poviem vám, že som hodne sklamaný. Všetko to svieže, zábavné a vtipné čo fungovalo v pôvodnom filme sa akosi vytratilo. Herci zostali, ale pohodová, bláznivá atmosféra sa stratila. Som toho názoru, že toto pokračovanie nemalo vôbec vzniknúť. Je to nudná komédia, ktorá parazituje na úspechu svojho podareného predchodcu. ** ()

Julius 

všechny recenze uživatele

Čakal som slabšie pokračovanie, ale nebolo to až tak zlé, milo prekvapilo. Pokračujúca oddychovka s vtipnými miestami. Niektoré scény mohli byť vynechané, ale nevadili. V porovnaní s jedničkou trošku slabšie, ale neurazí. Oceňujem záujem hlavných predstaviteľov, ktorí sa dali na pokračovanie a dobre pôsobili aj vtípky použité z jedničky. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama