Reklama

Reklama

Moje tlustá řecká svatba 2

  • USA My Big Fat Greek Wedding 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Toula, Ian a jejich rodina se vracejí, aby si v pokračování nejlepší romantické komedie všech dob užili ještě více smíchu, jídla a především další velké řecké svatby! (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (74)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Veľmi podobná atmosféra ako v jednotke, kdežto tu už máme trošku iný typ svadby, zábava ale podobne podfarbená. Tento snímok ale už nemal veľmi čo ponúknuť. Je to ok, keď je v nedelu vonku škaredo a poviete si, že chcete vypnúť, vtedy je dobré si to pustiť, ale nič nové to neprinesie a aj tých vtipov je menej. Niektoré situácie ale boli ozaj komické. A je to trochu aj pocta Constantinovi, ktorý sa dožíva krásneho veku. 55 % ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by dvojka byla vyloženě slabší. Ano, jednička měla velký potenciál a dvojka zaostává, ale rozdíl jsou prsa korejské plavkyně. Zkrátka, dvojka do toho opět buší. A o vtipné momenty není nouze. Je pravděpodobnější, že zklamán bude hlavně ten, kdo si nechal ujít první díl a šel hned do pokračování. Naopak, komu se líbil úvodní snímek, dvojka ho nejspíš také dostane. Já se opět smál a opět a musím přidat slovo milá. Opět je to milé, o něco méně romantické sice, ale tvůrci udělali dobře, že se moc neopakovali. I když některé věci zopakovat pochopitelně museli. Zkrátka, jednička je mlj oblíbený film. Dvojka se mi také líbila a opět se na ni zase někdy podívám. Zklamaný jsem rozhodně nebyl. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je hezké, že se vrátili všichni herci, ale už to prostě není ono. Je to spíše jen ztřeštěná než promyšlená komedie, což je celkem škoda, protože první film stál hlavně na dobrém scénáři a dobré chemii mezi postavami. Ty jsou zde v podstatě jako vedlejší a jde jen o to, aby se babička s dědou znovu oženili. Pár vtipných momentů ano, ale nic víc. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Za prvé, vzkaz pro LIVINGDEAD: I Ty sám jednou budeš starým. Za Tvé výroky o stáří, by jsi si zasloužil pár facek! .... Ke snímku samotnému: Jako po rodičích a všech příbuzných Řekyně, ač narozená ještě v ČSSR a drtivou většinu života žijící zde, nemohu jinak, než-li snímek ohodnotit pro svou reálnost a dokonalé vypíchnutí vazeb a hodnot nejen mezi Řeckými rodinami, ale našim národem starým bezmála 3.600 let samotným, styděla bych se, kdybych tvrdila, že jsem ve většině částí snímku nepoznala de facto vlastní rodinu a přátelé... Skvělé humorné i v celku pravdivé zpracování i druhého volného pokračování prvního dílu. Známka lepší Velmi dobrá. A tedy 85% a 4 hvězdy plus! ()

Julius 

všechny recenze uživatele

Čakal som slabšie pokračovanie, ale nebolo to až tak zlé, milo prekvapilo. Pokračujúca oddychovka s vtipnými miestami. Niektoré scény mohli byť vynechané, ale nevadili. V porovnaní s jedničkou trošku slabšie, ale neurazí. Oceňujem záujem hlavných predstaviteľov, ktorí sa dali na pokračovanie a dobre pôsobili aj vtípky použité z jedničky. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama