Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluboko v ledu Antarktidy tým geologů najde starou, ale neporušenou nacistickou laboratoř, kde se prováděly tajemné experimenty. Nacisté, kteří chtělí dobít svět, zde vytvořili modifikované žraloky, kteří byli schopni létat a byli řízení geneticky zmutovanými mrtvými těly vojáků, kteří se během objevení osvobodí a pokračují ve svém plánu dobít svět. Vojenská pracovní skupina zvaná Dead Flesh Four jsou oživení američtí vojáci padlí ve Vietnamu a jsou jedinou šancí, aby zabránili pádu světa. (Epistemolog)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (57)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Absolútna, primitívna šialenosť bez štipky inteligencie, vhodná na deň, od ktorého nič nebudete očakávať. Čiže ten posledný v roku 2020, je doslova ideálnou voľbou. Lietajúce žraloky, v opratách nacistickej zombie armády?! Nuž tak, keď môže psychopat riadiť celú krajinu, v Čechách byť Slovák premiérom, prečo by toto nemohla byť pravda? :D Kokotina na mraky hneď od začiatku, ani to nepúšťajte, keď nemáte odvahu zmieriť sa s tým, že “Sky Sharks” je doslova absurditou roku! Masky slušné, gore občas výborne, občas otras, krvi ako najebanej, proste nedokonalý “splater” so všetkým čo k tomu patrí, akurát strašná škoda, za tú kvalitu prevedenia ako na hojdačke, no najmä dejové tempo, ktoré sa nepodarilo udržať po celú dobu stopáže, pričom ďaleko viac som očakával aj od samotného záveru. Spočiatku som mal dojem, že udelím 5 hviezd, no ako sa blížil koniec, tie silné tri (možno slabšie 4), budú absolútne zaslúžené. No a komu sa neľúbi, nech ide do (I) 🖕😅🖕 ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Místy je to cool.. ale většinou je to přebarvičkované, přemalované a v ději tak moc absurdně vykloubené, že mě jako divákovi bylo vlastně putna jak to dopadne, co se stane dál, atd.. Béčková pseudoretropakárna může být funkční a zábavná jen do určitého bodu.. Za ním je to pak už jen manické patlání pátého přes deváté s tím, že to diváka hodí akorát do apatie.. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Absolutní guilty pleasure. U některých pasáží bych si teda nejraději vypíchl oči a uši zalil horkým voskem, ale v součtu jde o neutuchající smršť bláznivých nápadů v nečekaně odvážném měřítku, jemuž tvůrci sice úplně nestačí a vypomáhají si lacinými videoklipovými montážemi, ale nudit se prostě nebudete. Příběh je blbý přesně dle očekávání a vůbec nemá ten satirický drajv prvního Iron Sky, ale lze ho v pohodě akceptovat jako upřímný dárek od fanouška pro fanoušky s podobnou nákloností pro nezávislá drzá béčka - krev stříká, žraloci létají, letadla padají, pěkné kozy se natřásají a sex je vždy ukončen velmi brutálním, naprosto necitlivým zásahem zombie nacistů (a jako bonus velmi nápadité přeseknutí letadla vejpůl s pomocí ostnatého drátu). Marc Fehse sice vůbec neumí pracovat s hudbou, která je jako pěst na oko, a spíše plácá páté přes deváté bez nějaké vnitřní provázanosti, ale co - sranda to docela je a rozhodně to vypadá lépe než cokoli od Asylum. 50% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vinou globálního oteplování roztaje ledovec věznící nacistickou výzkumnou loď a vzduch tak brzy začne brázdit žraločí Luftwaffe pilotovaná příslušníky Waffen SS - divize Zombie. Neskutečná hlína, která přešlapuje někde na hranici asylumáckých žraločin a slušných žánrových kousků. To se asi nejvíc odráží v gore, které je v jednu chvilku lahůdkové a v té druhé nechutně digitální. Ale protiklady se přitahují a dohromady to funguje. Jinak masky esesmanů jsou solidní, herci příšerní, tempo zběsilé a nápady šílené. Zkrátka guilty pleasure ve své nejčistší podobě. 75% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Bolo tu veľa filmov ,kde nacisti chceli ovládnuť svet pomocou genetiky. Tato téma filmárov priťahuje, ale len malé percento takýchto filmov je aj pozerateľných či do pozerateľných. Tento film si myslím nedopozerá každý, je naozaj ťažko stráviteľný, ale pre takých fanatikov ako som ja, je zaujímavým filmovým spestrením. Je toho tu strašne veľa a keby príbeh mal aspoň hlavu a patu, tak by bol oveľa prijateľnejší. Lebo v niektorých scénach ma ohuroval zaujímavými nápadmi i slušnými trikmi a vzápätí ma znechutil nejakou lacnou trápnosťou. Ako splatter je úžasný, toľko gore scén som tu nečakal a musím uznať, že veľa z nich bolo skvelých. Herecky je to otrasné, ale je to pochopiteľné, že v takomto filme nenájdem herca kvalít Roberta De Nira či Al Pacina. Ako píšem tento komentár, tak si uvedomujem, že film pri svojej morbidite a špatnosti ma do cela i bavil. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikol s pomocou Kickstarteru. 907 fanúšikov vyzbieralo viac ako 96 000 €. (Marceloo)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká upoutávka. (ben666)

Reklama

Reklama