Reklama

Reklama

Týden podle Jaromíra Soukupa

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018, 45 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor)

Obsahy(1)

Ironicky komentované zprávy uplynulého týdne. (TV Barrandov)

Recenze (49)

Honza__St. odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, Jardo, ale tohle se ti fakt totálně nepovedlo. Rozhovory s prezidentem, moderování politických keců (tam koneckonců nejseš o nic horší ani sebestřednější, než Václav Moravec), nebo publicistika s odřenýma ušima budiž. Ale na satiru chlapče naprosto nemáš. Jestli chceš satirické komentování událostí uplynulého týdne, švihni se přes kapsu a zaplať Bubílkové, aby se vrátila. Jestli chceš vlastní obdobu Střepin nebo 168 hodin, tak si na to taky radši najdi někoho jinýho. A jinak už vážně doporučuju zařadit zpátečku s dalšími a dalšími one man show. O "Zpívánky s Jaromírem Soukupem", "Intim Night s Jaromírem Soukupem", ani o "Vařečku Jaromíra Soukupa" opravdu nestojíme. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To je, jako kdyby do Leninova Mausolea v Moskvě přišel Bill Gates a přednesl nějaký bludný projev, že nebýt Lenina, nebyl by ani Microsoft. A že strašně děkuje Vítěznému říjnu za Windows." Tak jsem včera poprvé rekapituloval Týden s Jaromírem Soukupem a moc jsem se přitom pobavil. Ne tím, co říkal, jak to říkal, na koho přitom mával a kdo se tomu uměle smál. Bylo to prostě jen tím, jak to bylo dokonale blbé. Jaromír prostě není a nikdy nebude bravurní glosátor, ale pouze snaživý jedinec, který však s chutí kope do lidí, které ČT miluje a já je podezřívám z toho, že mě okrádajíi. Tak si ty hvězdy užij, miliardáři bez talentu. ()

Reklama

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Jen krátké shrnutí, které by mohlo být hafo dlouhé a na všemožná témata. A všichni mě asi nebudou mít rádi. Tenhle pořad je pokus o nový Co týden vzal i dal Johna Olivera, akorát místo kvalitní žurnalistiky je to jen nechytré urážení lidí, které jsou součástí skupiny, kterou pan Soukup nemá rád. Kdyby ty urážky byli aspoň kvalitní a humor nebyl trapný. Jestli se tu někdo uráží, tak je to Soukup sám svým věčným grimasováním a scénkami typu "moji oponenti jsou mentálně postižení a já jsem génius." To nejsou argumenty, to není komedie, to jsou urážky. I když by člověk i s některými věcmi souhlasil, tahle šaškárna ho rozhodně nepotěší (alespoň doufám). ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Já jen při tom babišovském postoji páně Soukupa doufám, že tenhle masochista a gerontozemanofil svým penězům navzdory ve svých snahách dopadne podobně jako při Fischerově prezidentské kandidatuře či svých politických polucích, ať už se Zelenými či Věcmi veřejnými.. Válka s mloky, totiž Kavkami, právě začala, tak snad tu barrandovskou Kungfu Pandu někdo konečně klepne přes prsty.. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole. Tak jsem si říkal, že tuhle tragédii o sedmi dějstvích komentovat nebudu. Myslel jsem si, že klesnout níž už to nejde. Ale tohle hodně špatné opisování od Johna Olivera a jemu podobných je objevování nového dna. Otřes, hrůza a teror. A to ani člověk nemluví o tom, že je asi strašně velký problém vůbec koukat do kamery. Tohle je peklo, které nemá obdoby ani mezi extrémy jako Rande a jinými porevolučními klenoty. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama