Reklama

Reklama

Kominského metoda

(seriál)
  • USA The Kominsky Method (více)
Trailer
USA, (2018–2021), 9 h 44 min (Minutáž: 22–37 min)

Tvůrci:

Chuck Lorre

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Alan Arkin, Sarah Baker, Michael Douglas, Ashleigh LaThrop, Emily Osment, Graham Rogers, Melissa Tang, Nancy Travis, Azie Tesfai, Willam, Jully Lee (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(22)

Učitel herectví Sandy Kominsky se svým nejlepším přítelem Normanem Newlanderem si navzájem pomáhají zvládat všechny peripetie stárnutí s humorem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (96)

Script 

všechny recenze uživatele

První série nebyla moc zajímavá. Přišlo mi, že je to jenom o chcaní. Druhá řada se už mnohem víc věnovala lekcím v herectví, neřešila rakovinu prostaty a byla daleko mnohem zajímavější. Pokud se seriálu povede jako druhé řadě, tak nemám námitky, proč by to nemohlo pokračovat. Jen, aby to nedopadlo jako u Dva a půl chlapa. Chuck Lorre má tendence své seriály mrvit, tak držím palce ať to samé neprovede s tímhle seriálem. 4 hvězdy. ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím povedať, že je to jeden z najlepších seriálov, aký som kedy videl. Úžasné herecké výkony Michaela Douglasa a Alana Arkina sú na nezaplatenie. Vedľajšie postavy Mindy a zvlášť jej priateľ Martin boli skvelou súčasťou tohoto seriálu. Musím vyzdvihnúť i Dannyho DeVita a Morgana Freemana, ktorí si tu tiež zahrali a mňa nesmierne potešili a pobavili. Je to seriál plný vtipov, gagov, ale i emócií. A presne toto je moja šálka kávy. Budem sa k tomu v živote určite vracať, už len preto, že to má tak málo epizód. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

"BYL ŠPATNEJ MANŽEL. ALE ORÁL MU ŠEL." Bezvadná věc, nepřetažená v jednotlivých řadách i v rámci jednotlivých epizod, smysluplně rámovaná, břitce vtipná (jenom ta prdel na úkor scientologů nebo zastánců nevyhraněné sexuality stojí za to) a na konci i celkem meta (Reiser sleduje sám sebe v televizi coby součást obsazení snímku BISTRO, při ceremoniálu Zlatých glóbů se tvůrce seriálu vtipně otírá o svůj další úspěšný titul DVA A PŮL CHLAPA). To že se vrací filmové partnerství Douglas + Turnerová je jen bonus, i když tedy je smutné o kolik hůře Turnerová oproti Douglasovi vypadá. Douglas je pořád v super formě, snad ještě odehraje spoustu rolí... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

i když se minimálně polovina seriálu točí kolem vážnějších témat jako stáří,nebo ztráta blízkého člověka,je ve výsledku Kominsky Method spíše příjemnou záležitostí.Největší podíl na tom mají oba hlavní představitelé,kdy Douglas je vtipný a šarmantní a Arkin zase věčně nabručený a sarkastický...a dohromady jim to výborně ladí.Velkým plusem je i to,že se Lorre a spol vyhnuli zbytečnému patosu,což se ne vždy podaří...80% ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Za mňa absolútna spokojnosť, hoci od dokonalosti má tento seriál ďaleko a nikdy sa nestane globálnym hitom, chvalabohu. Ale je v ňom toľko emócií, parádneho ironického "tichého" humoru, srdca a úprimnosti, bez zbytočného pomrkávania na diváka, so snahou zapáčiť sa. Skvele som sa bavil, ako už dlho nie... a Mike Douglas je FENOMENÁLNY herec! ()

Galerie (243)

Zajímavosti (6)

  • Budovu, ktorá poslúžila ako kulisa vonkajšieho priečelia hereckého štúdia Sandyho Kominskeho, nájdete v Los Angeles na adrese 6361 Selma Ave. (mijec)
  • Dva studenti v Sandyho herecké škole hrají scénku ze seriálu Dva a půl chlapa (od r. 2003), který napsal, stejně jako Kominského metodu, tvůrce a scenárista Chuck Lorre. (Miro_CZ)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

76. Zlaté Glóby – výsledky

76. Zlaté Glóby – výsledky

07.01.2019

Prestižní 76. Zlaté Glóby, udílené asociací zahraničních novinářů v Hollywoodu, byly vyhlášené první lednovou neděli z hotelu Beverly Hilton v Kalifornii. Předávání cen moderovala dvojice herců… (více)

Reklama

Reklama