Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 29

Recenze (629)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Žádná revoluce se nekoná. Red Notice je poměrně zábavnou jednohubkou, která sází hlavně na ukecaného Reynoldse, který tady nepřekvapivě hraje zase „Reynoldse". Popravdě se ani nedivím tomu, že si Ryan momentálně dává od natáčení na nějakou dobu pauzu, protože hrát dokola sám sebe musí být únavné. Občas se povede nějaká zajímavá akce, Gal je pořád kočka a Johnson adekvátně doplňuje ústřední duo, ale jinak se jedná o zaměnitelnou hříčku, na kterou brzy zapomenete. Na druhou stranu, pořád je to film, který dokáže člověka pobavit. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

James Bond, Lara Croft, Jurský park, Základní instinkt a samozřejmě i s pískající nápovědou Indiana Jones. Nemluvě o tom, že ta fackovaná ve vězení až příliš připomínala duo B. Spencer a T. Hill. Ale všechny ty odkazy na jiné filmy byly samozřejmě záměrné a já je kvituji. Vůbec akce byly fajn, střídání lokací výborné, triky obstojné. Místo Fabergého vajec (Chobotnička) jsou zde Kleopatřina. I proč ne. Tenhle typ dobrodružně akčních filmů s motivem honby za pokladem mám rád. Takže co bylo pro mne špatně? Postavy. Všechny podlé, nesympatické, záporné. Tak jsem se ztrácel v tom, komu fandit, až jsem nefandil nikomu. Tudíž jejich osud mi začínal být lhostejný, což je průšvih. Protivný Reynolds zapomněl, že nehraje Deadpoola, Gadotové jsem ty zápasy nevěřil, jelikož zde nebyla za WW, nu a Johnson byl celý film tak načuřený, že už to bylo přes čáru. Skoro nejlépe by mi vycházela inspektorka.....jenže sympatiemi také dvakrát neoplývala. Dobré, ale na jedno podívání dostačující. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Šíleně neoriginální a generická, otravně nezávadná rutina se scénářem jak pro celovečerního Toma a Jerryho... hrající si na zvraty jako z Obvyklých podezřelých. Slovy Reynoldse: “What the fuck?!” Jeho hlášky jsou jedinými světlými momenty filmu. To už i Jungle Cruise byl nápaditější a kouzelnější. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Výborná oddechovka, u které jsem se bavil doslova královsky. Jak jinak, může přece dopadnout akční komedie s Dwaynem a Ryanem. Perfektní humor, slušná akce, příběh sice nic originálního nepřináší, naopak si bere od jiných filmů, ale vůbec mi to nevadilo a finále ve stylu Indiana Jonese, bylo skvělý. No, a jako třešnička na dortu, překrásná Gal Gadot. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Velký, drahý, nafouklý nic. Bez nějaké chemie, která je v takových případech naprosto klíčová a také jen s velmi málo vtipnými scénami. Párkrát se zasmějete, ale je to víceméně jen tak z donucení, zbytek je jen málo povedená akce a spousta klišé. Z herců se může Ryan umluvit, ale to je tak asi všechno. Moje maličkost asi zlatou sošku nikdy nezíská a kolegyně Gal jakbysmet. Aspoň se na ní (pořád) krásně kouká. Takže teď budu asi hodně dlouho přemýšlet, jestli vezmu další pokračování. Na druhou stranu za 24 mil USD mě asi zase přemluví;) ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • Ve chvíli, kdy si voják prohlíží fotky na Instagramu, jde přečíst název profilu „ruskyguy69“. Tento profil není reálný z důvodu nesplnění požadavků na přezdívku. (Teense)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama