Reklama

Reklama

Ouija House

Trailer

Obsahy(1)

Laurie (Carly Schroeder) pozve pár přátel na chatu své matky. Tam ji přivítá teta Samantha (Mischa Barton), aby jí pomohla s knihou, na které právě pracuje. Večer chtějí uvolnit atmosféru, a tak si zahrají Ouiju. Jenže tady vládne pouze jeden duch a ten jim nedovolí odejít, dokud si nezahrají jeho hru! V ní Laurie řekne vše o čarodějném klanu jejich rodiny i o zlém čaroději, kterého uvěznili předci pod domem, aby nemohl ublížit světu. Jenže zlo ještě neřeklo své poslední slovo a mladá čarodějnice bude muset bojovat do posledního dechu! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Taková příprava před malováním. Jenže strhávat tapety jen tak je docela vopruz, tak si to parta mládežníků zpestří hrou, která obnáší hulákání a pobíhání po baráku. Nejblíž k hororu tady má Tara Reid, který už nepomůže všechen make-up světa. Pokaždý mě překvapí, jak jsem blbej, když u podobnejch věcí čekám, že to tak hrozný nebude. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Americkí študenti na pozvanie svojej rovesníčky navštívia dom, v ktorom chce ich priateľka Samantha dopísať knihu o nadprirodzených javoch. Spolu s priateľmi Laurie, Claire a Thomasom v dome s temnou minulosťou rozohrajú strašidelnú hru...Hodnotenie odpad film nedostáva iba preto, že ho udeľujem iba ozajstným skvostom kinematografie. Samantha so svojim priateľom ( Samantha je biela, priateľ opálený, nie biely, aziat, eskimák ani Rus, film je určený vysokoškolskému a stredoškolskému obecenstvu, Alfa samcov treba vykresliť ako tých in :-D ) a ich rovesníkmi majú zvláštnu návštevu, ktorú sa Alfa samec snaží uplatiť (jediný opálený Alfa samec má peniaze nakoľko jeho opálení rodičia poberajú sociálky, ostatné deti majú bielych rodičov, ktorí chodia do práce, takže sú švorc) a tá ich varuje aby v dome nehrali hru, ktorú je ťažké, ba priam nemožné vyhrať. Potom študenti pobiehajú po dome, strhávajú tapety, odhaľujú pravdu o duchovi, ktorý sa v dome skrýva a nakoniec, ako inak prežije iba Alfa samec. To, čo dokázala herečka Miška Bartonová v úlohe Laurie za jednu hviezdičku stojí, pretože toto by nedal ani pracovník elektrárni na stožiari vysokého napätie odstráňujúci poruchu pod prúdom a bez rukavíc. Politicky korektný odpad. Koniec koncov, režisérom nie je nik iný ako Ben Demaree a jeho skvosty ako Sharknado sú preslávené svojou kvalitou. A to Sharknado Ouija House ešte hravo vopchá do vrecka. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Um skládat malířskou čepici z novin se bude náramně hodit, ačkoliv na lepení tapet přece jen nedojde. Od poloviny filmu je to hlavně o strhávání tapet. Prokletý dům se stejně nevyplatí zvelebovat, pokud ovšem budoucího zájemce neuchvátí pěkné nohy Carly Schroeder. A zdaleka není jedinou úchvatnou akvizicí v pestrém leporelu známých hereček. Bohužel ani jedna z nich nepředvádí kvalitní herectví. Záliba Tary Rajdy účinkovat v levňoučkých filmech dosáhla tímto svého vrcholu. Ona je na scéně jen pomálu, rozsah její role je nevelký oproti plastikám, po kterých vypadá stále hůř, takže vytýkat jí její antiherectví nemá ani smysl. To taková Mischa Barton už by si klidně nějakou tu anticenu zasloužila. Prostě hrála hůř než Pavel Mang v Cirkusu Humberto. Lehce v nepořádku byla i veteránka Dee Wallace, jejíž vteřinové závěrečné posednutí bylo už skutečně na pováženou. Největší kus "herectví" ovšem absolvovala kakaová Grace Demarco, jejíž zabarvení hlasu po posednutí duchem by netrumfl ani Mirek Moravec, snad jen kvalitní death metalový pěvec. Oživením bylo i její počmárané tělo písmeny, ačkoliv nejsem na černé hadice, plus spolknutý kámen, patrně vltavín. Návštěva prokletého domu mně nepřišla až tak marná, neb jsem odkoukal techniku, která se mně jistě bude hodit pro budoucí seškrábování tapet, Carly Schroeder bych se rád poptal, čím si holí nohy, že je má tak unikátně lesklé, a kameraman i osvětlovač si také vedl zdárně. Vše je dostatečně viditelné a neutápí se to ve tmě, i když je to jen obyčejně nasnímané. Oproti tomu bude diváky rušit laxní až amatérské provedení mnoha scén, přičemž Ben Demaree by tento nedostatek i odstranil, kdyby se mu dostalo více financí. Takže blbnutí v Ouija baráku má svá pozitiva i negativa. Určitě je nepovažuji za tvůrčí nezdar. 6/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tara Reid vs Micha Barton. Anorexia vs bulímia. ˇťažký súboj medzi dvomi skrachovanými herečkami, kedysi kráskami, teda Tara kedysi určite ušla. Medzitým jej pri vyhladzovaní čela zdvihli obočie minimálne o 3 centimetre nad oko a v aktuálnej kondícii je vhodná naozaj len do hororu. Vyperoxidovaná Mischa ešte celkom ušla. ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Jak odpad studentského filmu. Ta Tara to je ale švestka a dají ji roli mladice. Ty roky už jsou holka pryč, nechytla jsi svou šanci za pačesy. Tak krásná holka to byla a teď už mi příjde stará i na blond barvu. Barbie už to není. A že je Mischa jen o 3 roky starší než já, to jsem v šoku teprv. Vypadá jak vysloužilá 45 nejmíň. No ale to je hodnocení mimo tento "kvalitní" snímek. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama