Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 1 (2019) (série)


Kapitola 3: Hřích (S01E03)

(epizoda)
  • USA Chapter 3: The Sin (více)

VOD (1)

Mandalorian se vrací za svým klientem, aby si převzal odměnu, avšak ne všechny zakázky se vydaří. (Disney+)

Recenze (77)

universal 

všechny recenze uživatele

Technické okénko. Jak ty lodě přistávají kolmo k zemí, když motory mají vodorovně. U letadel s kolmým startem, se vždy otáčejí skoro kolmo k zemi. Asi využívají antihmotu. To samé s tím levitujícím kočárkem. A druhá věc, když Mandalorian chce vrátit kuličku na páku, šroubuje s ní opačně, jako by tam levý závit. Ale na konci dílu, když ji vyšroubovává, tak už to dělá správně. Takže je tam pravý závit. To znamená, že předtím, by tam ta kulička nedržela a vypadla mu. Je divné, že si tak zdatný technik, který v předchozím díle, jen s jedním dělníkem s tváří psa, postavil skoro celou loď sám, si plete, levou a pravou stranu závitu. Asi je to herec, co neměl doma Merkur. Jinak dějově OK, 9/10 Fandil jsem mu. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně pořádné rozbalení akce. Díl pěkně zapadl a celkem pěkně zakončil úvod série. Nyní dojde ke krájení chleba: jakým směrem se budeme ubírat? A jak si má člověk vytvořit nějaké pouto k ohelmovanému hrdinovi? Je velmi těžké vykreslovat jeho charakter pouze skrze hlas, gesta a flashbacky - mi to zatím nestačí. ()

Reklama

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co mi na tomto díle nejvíc vadí je fakt, že Mandalorian nemá sebemenší problém chladnokrevně zabít 10 mírumilovných Jawů co jeho jenom "taserovali" svými elektropuškami, nebo chladnokrevně kuchnout nožíkem na houby space bizona co jen chránil svého nenarozeného potomka, ale kvůli baby Yodovi se najednou celej emocionálně sesype a je skoro zabit (kdyby nezasáhla deus ex machina) i s tím svým roztomiloučkým kamarádem, který je hlavním důvodem proč tomu většina lidí dává plnej počet... jsem zvědavej kam se to bude dál vyvíjet. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian nepolevuje na atmosféře a na akci ani ve třetí epizodě, právě naopak obojí se hezky stupňuje. Navíc se i trochu začíná pracovat s mytologií, což velmi cením, jelikož se od Old Republic s Mandaloriany zas tak moc nepracovalo. Jediné, co by tvůrci mohli vylepšit jsou dialogy, kterých je stále poskrovnu a pomalu v půlce série už by to trochu chtělo přitlačit na psychologii postav. Jinak ovšem zase paráda! ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třech epizodách hotovo, páč musim přiznat, že si to naprosto nepokrytě užívam! Přes všechny pindy na Disney adresu - právě tady je k vidění i pozitivní síla tohohle kolosu, páč v mainstreamových vodách můžou díky zásobě kvalitních tvůrců, haldě prachů a bezpočtu licencí tvořit mraky divácky vděčných záležitostí. Vizuál bomba, westernově psaneckej odér taky a žiši, jak mu dá na konci tu kuličku! <3 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Když se Mandalorian vrací pro dítě, tak urve kouli z tyče, která vyjíždí u dveří. Při odchodu ale koule na tyči visí. (Duoscop)
  • Jeden z nájemných lovců Greefa Kargy (Carl Weathers) je z rasy Zabrak, stejné rasy jako Darth Maul. (NiWi)

Reklama

Reklama