Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3 (2023) (série)


Kapitola 18: Doly na Mandaloru (S03E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 18: The Mines of Mandalore (více)

VOD (1)

Mandalorian a Grogu prozkoumávají zničenou planetu. (Disney+)

Recenze (56)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Audiovizuálně je to takový luxus, že i kritičtější divák (jako já) poměrně ochotně zapomene na ty logfaily, kterých nemá první třetina málo. I proto je dobře, že má tato epizoda úctyhodných 45 minut. Pro mladé fandy to musí být bomba bez jakýchkoliv výhrad. Pro nás starší je to trochu výzva, ale pokud zvládnete nešťourat a dívat se dětskýma očima....užijete si to na těch 90%, které to tady zatím má. Naivní, ale současně starwarsovsky dobrodružné putování do nitra Mandaloru. Za mě 86,12% ;-) Ale chápu i ty přestárlé mozkosaury, kteří dali jen 3* ()

Darneth 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl a já stále nemůžu uvěřit, na co koukám. Dvě série vybudovaly fungující skvělý svět, Boba jej perfektně doplnil a já jsem si naivně myslela, že to vše bude pokračovat tam, kde Boba skončil. Místo toho se hlavní hrdina chová jako totální idiot, Grogu už taky ztrácí vtip a Bo-Katan dřepí celou dobu v depkách na trůně, aby pak Dina pořád jen zachraňovala. Zbytek je to jen ahoj, co chceš, díky, čau. Z vizuálu už se na zádel teda fakt neposadím a tak trochu se obávám, že tahle série bude stát totálně za prdlačku. Holt někdy to přijít muselo. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra, tak takhle měla vypadat ta předchozí epizoda. Výborně natočená věc, která má krásný vizuál, dojde i na skvělou atmosféru, kdy v jednu chvíli si tento díl říkal o to, aby se z toho stal horor. Fakt super pasáž s tou věcí, která nepřátelům odebírá krev. Bo-Katan je výborná a jsem hrozně rád, že dostane zde větší prostor než u předchozí řady. Grogu zde byl pro mě osobně tou nejlepší věcí. Hrozně moc si to s ním užívám. Celkově epizodě nejde nic vytknout. Byla to paráda. P.S. Chci hororový Star Wars!!! ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. - Parádní a napínavá jízda skrz depresivní Mandalore. Prozkoumáváčka téhle planety byla pro mě rozhodně intenzivní a smutná podívaná, protože to, co si Mandalore prožil a co z něj zbylo od bombárdace Impéria si rozhodně nezasloužil. Co tuhle epizodu dosti táhne jsou vztahové vazby skrz postavy. Dost mě těší, že se do příběhu pořádně zapojila i Bo-Katan a s Dinem a Groguem tvoří zábavný a zajímavý vztah. Abych byl upřímný, v první epizodě mě moc nesedla, ale tady si svoji reputaci silně spravila a oblíbil jsem si ji opět stejně jako v Clone Wars. Uvidíme, kam nás další epizody zavedou, ale můžu zatím říct, že jsem se 3 sérii dosti spokojen. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když 1. díl 3. série se zdál jako silný nadprůměr, který po Book of Boba Fett stanovoval nově kde se postavy nachází a jaké jsou jejich cíle doprovázeno skvělou akcí a bude se řadit mezi ty slabší ep seriálu, tak 2. epizoda dopadla opravdu výborně a je esencí celého seriálu. Vynikající napětí a dobrodružství, s prozkoumávající atmosférou. To sekvence kdy, Mando posílá za Bo-Katan na pomoc je skvěla sehraná a natočená. Bo-Katan působí strašně úžasně v této epizodě. Ta dynamika mezi Mandem a ní by se dala naprosto krájet. Všímám si, že i animace pokročili oproti prvním dvoum sériím. No a já této epizodě sázím silných 9/10! Hype na další epizody, a prozkoumávání Mandaloru doporvázeno legendami Star Wars. Tuto show čeká stále slibná budoucnost! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Tvorové žijící pod povrchem Mandaloru jsou Alamité. Primitivní humanoidní druh, který před čistkou žil na povrchu v neosídlených oblastech. (Veskoslav)
  • V dílně Peli Motto (Amy Sedaris) můžeme najít tyto droidy: DUM-series pit droid, GNK power droid, WED-15-77 přezdívaný Treadwell a série BD. (Veskoslav)
  • V dobách rozkvětu vládci Mandaloru vládli systému, který čítal více jak 1 000 nezávislých světů. Proto se v období Klonových válek snažila jak Republika, tak Konfederace o přetažení sil těchto systémů na svou stranu. (Veskoslav)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno