Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý řidič Uberu Stu (Kumail Nanjiani) touží po pětihvězdičkovém hodnocení od svých zákazníků a tak se snaží udělat vše pro jejich maximální pohodlí a naprostou spokojenost. Od milého úsměvu, nekonečné trpělivosti až po bonbóny zdarma. Ale když mu do auta nastoupí nevrlý obrovský chlap jménem Vic (Dave Bautista), zjistí, že úsměv a trpělivost na něj zrovna nezabírají. A bonbóny už vůbec ne. Z nerudného pasažéra se vyklube tajný policajt, který má zrovna po oční operaci, a tak nemůže řídit auto. Na cestu do akce, na jejímž konci by mělo být dopadení drogového dealera, si proto poněkud netradičně objedná právě Stuův Uber. Tím začíná jejich neuvěřitelná bláznivá spolujízda, kdy se nejistý Stu chtít nechtíc postupně zapojuje do Vicovy policejní akce. Zpočátku mu nahrazuje jeho nejistý zrak, ale jak akce nabírá obrátky, přebírá iniciativu a stává se pro tento den postrachem celého podsvětí. A pětihvězdičkové hodnocení a úsměvy už příliš neřeší. Ale možná bude Vic nakonec patřit mezi jeho nejspokojenější pasažéry a pomůže Stuovi vylepšit skóre. (CinemArt)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (233)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

U téhle komedie jsem určitě nemusel nikterak přetěžovat mozek, děj byl vcelku jednoduchý a předvídatelný, takže jsem chtěl původně hodnotit třemi kousky, po skončení filmu jsem ale musel uznat, že na mě použitý humor fungoval, hlavně hlášky zoufalého Stua měly grády, takže jsem hvězdičku přidal, protože jsem se překvapivě dobře bavil. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Solidně odsýpající "buddy" jednohubka s poměrně jednoduchou, avšak právě o to atraktivnější zápletkou, která ve svých nejlepších momentech dokáže královsky pobavit. Tak nějak takto by se dala v pár slovech popsat komedie Stuber, která je přesně tím správně namíchaným komediálním koktejlem na nenáročný večer. Je ale ovšem jasné, že tento úspěch by nebyl takový bez ústředních herců, mezi nimiž je již od první vteřiny citelná patřičná chemie, která uvádí v život skvěle soustružené gagy. Jediná výtka tedy směřuje k poněkud chaotické kameře. Tohle se v rámci možností zkrátka povedlo. Skvělá práce! „Hey, lemme guess, you want me to drive you to all the Sarah Connors in the city?“ ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Při sledování Spolujízdy mi na mysli vytanuly dva filmy - přímo Zabiják a bodyguard, nepřímo Noční hra - přičemž mi oba zmíněné kousky přišly ve výsledku o něco lepší. Stuber má i přesto svižné tempo a nejednu humornou scénu, ať už šlo o Vicovu slepotu či Stuovy poznámky, nicméně nemá nic, čím by překvapil, což sice člověk u podobného filmu neočekává, i tak to ale mohl být plusový bod. Ve výsledku tak jde o akční, humornou oddychovku na jedno zhlédnutí, která neurazí, ani neohromí! P.S. Neuvěřitelně mě iritoval Tedjo, který mi vzhledem ke své značně chcípákoidní tělesné konstrukci přišel až příliš overpowered. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak suprovou akční komedii, hlavně s výborným Bautistou, který tu se svým parťákem hláškuje jako o závod a samozřejmě s mým oblíbencem Uwaisem, o kterém jsem ani nevěděl, že zde hraje, takže překvapení jako prase, když se po pár minutách objevil v akci. Suprová jízda, ještě teď mi tečou slzy :o) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Příjemná akční komedie o dvou jak to tak v těhle filmech bývá dvou naprosto odlišných týpcích co si vzájemně pomůžou.Bautista je tu opravdu dobrej.Takže kdo chce vypnout a zasmát se tak bude spokojen ,i když někdy po půlce tomu docházel dech,ale i tak to bylo spíš příjemné překvapení.Pár scén je opravdu dobrých a třeba ta úvodní by se nemusela stydět být v nějakém dobrém akčním filmu.Za mě tedy celkově 71% a čtyři hvězdy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Amo Cortez (Rene Moran) rozbije zadní sklo u dveří Stuova vozu, po akční scéně u doktora Brancha je najednou nevysvětlitelně opraveno. (Zix.)

Reklama

Reklama