Reklama

Reklama

Tři šesťáci, nejlepší kamarádi Max, Thor a Lucas, dostanou od dívek pozvání na svou první "líbací párty". Jenže žádný z nich se ještě nelíbal. Zkoušejí to na gumové panně, ale to se moc nedaří. Dostanou tedy nápad, že budou špehovat své dvě dospělé sousedky Hannu a Lily pomocí dronu, který patří Maxovu otci (a Max má přísný zákaz na něj sahat). Dívky se ale dronu zmocní a odmítají ho vydat. Hochy z domu vyprovodí, Thor ale při odchodu šlohne Hanninu kabelku, ve které má dívka extázi. Domluví se na výměně, ta ale dopadne špatně, protože zdivočelý dron se rozbije o autobus.Kluci utečou ze školy a plánují zakoupit nový dron. Dívky jsou jim v patách, chtějí svoji extázi, Lucas ji ale předá policistovi, který se ovšem domnívá, že jsou to vitamíny. Dívky se pomstí tím, že dron v obchodě koupí, jedná se o poslední kus, a donutí kluky, aby navštívili Hannina bývalého přítele Benjiho a získali drogy od něj. V divoké přestřelce vodní pistolkou se klukům skutečně podaří drogy od feťáků získat, a Max pak nasměruje získaný dron oknem do otcova pokoje – bohužel tak nešťastně, že dron pokoj zdemoluje. Kluci se kvůli tomu mezi sebou těžce pohádají a Max dostává od otce zaracha. Večer se u něj ale objeví Lucas, přesvědčí ho, aby se vykradl oknem z domu a šel s ním na líbací párty... (TV Nova)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (109)

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

~Viděno na předpremiéře na University of Chicago~ Good Boys je jeden vtip roztáhnutý na 90 minutový film, což ale překvapivě vůbec ničemu nevadí. Naopak, tahle klučičí parta občas nabídne divákum i možnost vzpomenout si jak naivní jsme ne tak dávno byli a jak černbolílý nám svět přišel. A asi nám tak bylo i líp. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Ke sledování filmu mě zlákala anotace, která naznačovala, že půjde o dějově i myšlenkově bohatý film ze života současné americké mládeže. Nakonec se z toho vyklubala docela dobrá komedie. Též jsem si uvědomil, jak doba kráčí mílovými kroky vpřed. Moje generace vyrostla bez dronů, bez pornofilmů, bez drog a bez politické korektnosti; pivo a líbání jsme znali. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Asi tak nejako ( až na niektoré tie výnimky, vyplývajúce z toho, v akom ´´ghette´´ ste vyrastali ), to bolo u nás všetkých. Som muž, takže prvé erekcie, prvé pusy, prvé prúsery. Čiže život. Táto R-ková komédia, to síce občas až absurdne naddimenzuje, ale o to je to zábavnejšie. Títo malí chlapíci ma pobavili na jedničku. ()

Prdly_Tatka 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten film (v tomto případě komedie), kdy si na konci řeknete: Ty vole, to chci vidět znovu! Bohužel se takové komedie nenatáčejí. Fakt nechápu, jak se někdo u toho nebavil. Mně to připomnělo moje dětství. Taškařice plná vtípků, které citlivky neocení. Ale jen ať si i oni vzpomenou, jací byli jako malí. Pobavil mě komentář jedné husy, která žije v jeskyni, a proto tuto komedii své dceři nepustí, aby nedělala stejné kraviny. To je ale naivní kráva, která o dětech ví úplné hovno. Tahle matka nemá páru o tom, že její dcera je mnohonásobně dál než kluci z této komedie. Udivuje mě, že se ještě v dnešní době najdou rodiče, kteří se domnívají, že když jejich děti neuvidí skutečný svět z filmu, tak se o něm nedozvědí od svých kamarádů a spolužáků.   Já se dlouho tak moc nenasmál u žádné jiné komedie. Sice jsem neviděl všechny filmy světa, ale tohle je perla. Trochu mě mrzí český dabing, který kdysi býval mnohem lepší. Hlasy třech capartů jsou v originálu samozřejmě mnohem lepší, ale tak je to asi s každým, že? Takže příště rozhodně v původním znění. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $20miliónov║Tržby USA $83,140,306║Tržby Celosvetovo $111,173,598▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,071,282║ Tržby za predaj DVD v USA $3,941,174║ Svet detí, ich pohľad na vec ich očami v trošku takom drsnejšom "zvrhlom" móde ale dobre, občas to troška ustrelí mimo ale ináč pobavilo. /65%/ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (15)

  • Navzdory sprosté mluvě, která ve filmu zazní, rodiče Bradyho Noona (Thor) nedovolili svému synovi říkat doma slova jako „crap“ (kecy, blbost). (KGBelik)
  • Celosvětová premiéra proběhla 11. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (ČSFD)
  • V úvodním logu Point Grey je na školní lavici mimo jiné napsáno: „Thor=Sippy Cup,“ což se později stane pointou filmu. (KGBelik)

Související novinky

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

18.12.2019

Phil Lord a Chris Miller se spojili s tvůrčí trojicí Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a Chad Villella) a dohromady teď chystají novou komedii s medvědem. V podstatě by mělo jít o… (více)

Reklama

Reklama