Reklama

Reklama

Army of One

Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Revenge béčko, ve kterém buchta krosí burany, kteří jí zabili manžela. Občas to možná působí, že to Durham natočil doma za stodolou, ale mě to kupodivu docela bavilo. Má to tempo, akce sice neohormí, ale na daný formát byla slušná, vidláci jsou jak vystřižení z příručky a Ellen Hollman je nehorázná kost. Nenáročný výplach. 60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Džýzys já přece vím, že u podobnejch filmů se nemá, ba ze zásady NESMÍ přemejšlet, že jsou to mozkovýplachy na odreagování, vždyť v nich taky leccos blahosklonně přehlídnu. Ale že subtilní ženská vytáhne zjevně těžšího chlapa špagátem přes větev do vejšky na strom, tak to už je tak příšerný zvěrstvo proti fyzikálním zákonům, že se proti tomu bouří i moje paralyzovaný mozkový buňky, který si pro podobný účely vždycky preventivně uvádím do nouzovýho režimu. Ale jinak dobrý, klasika, měšťáci kontra vidláci, i přes tu bandu zúčastněných nehereckých jelit, zjevně hodně nízký rozpočet a opravdu extrémně retardovaný scénář, se na to při večeři dalo docela koukat. Ti pitomci z města se snad nikdy nepoučí, že na venkov se prostě nemá vůbec jezdit, že jsou tam všichni vypatlaný a násilnický a zdegenerovaný dlouhodobým příbuzenským křížením. Ale když tam místním drze lezou do baráků, teda chatrčí, následky si pak holt musí přičíst sami. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Když lovíte turisty, výsledek je nejistý." Kdepak Mama Kami, v USA je to Mama Vidle, s vidláckou rodinkou, rozvětvenou jak sekvoje v Yosemitském národním parku. Ve své honitbě tito myslivci udržují přiměřené stavy zvěře, zejména srstnaté, pernaté a turistické. Máma vládne rodině rukou pevnou, synáčky vede k poslušnosti, zbožnosti (dary pro kostel) a zdrženlivosti (odchycené samice jen na příděl). Kromě krvelačnosti a militantnosti (špajz narvanej zbraněmi) se tato banda buranských voličů Donalda Trumpa vyznačuje i prudkou inteligencí a proslulou americkou pohostinností, neb barák plný rukojmích a kvérů zásadně nezamykají, asi aby ve své nepřítomnosti umožnili oprsklým turistům lézt dovnitř, chovat se tam jako doma (?!) a zasouložit si na jejich gauči (WTF?!). Po šustění a zvratu následoval výlov vidláckého rybníka nasranou rangerkou, další zvrat a mé bušení hlavou do zdi. Všemi démonizovaná Máma nepředvedla lautr nic, jen se nad odchycenou kikinou trapně vykecávala, místo aby kulkou mezi oči ukončila její, scenáristovo i moje trápení. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Začíná to nadějně, bohužel sympatický Passmore dostane ve filmu jen velmi malý prostor. Zbyde pak už jen nasraný blonďatý kozatý Rambo, který chodí po lese a všechny zmlátí a všechny přepere. K dispozici má komparz jakýchsi nonamů, aby bylo koho likvidovat. Prostinký, primitivní děj, spousta chodící a rozhlížecí vaty, špatná akce míchající se s romatickými vzpomínkami na minulost. (24%) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská s chlápkem jde na výlet kamsi do zapadákova do lesa. On je policajt, který je po jedné akci zraněný ona je rangerka , kterou kdysi unesly teroristé jednoho dne nechtěně odhalí sklad pašeráku zbraní a ti toho chlápka zabijí a o zabití té ženské se pokusí ona se potom mstí. V podstatě klasický revenge akorát hlavní hrdinka vypadá úplně nerealisticky na rangerku to už tam rovnou mohla běhat třeba Paris Hilton a vyšlo by to na stejno. Jinak je to stupidní až na půdu pominu to, že tak zkušení lidi si to nedokážou pohlídat zda je mrtvá (kam ji vůbec střelily?), ale to, že tam taková ženská kosí lidi na počkání (speciálně na konci) mě připomnělo film Becky což je smutné. P.s. konec potěšil i když pokud by sejmula i toho studentíka a tu sekretářku šerifa bylo by to lepší. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama