Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (476)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Možná se mi už za chvíli podaří najít skvělou komedii, kterou si užiju na maximum. Tohle ale bylo docela blízko. Příběh o tom, jak se dcera zásadového muže zamiluje do sprostého bohatého floutka. Navíc ten floutek vypadá jako James Franco. Výstřední a excentrický James je na tomhle naprosto skvělý. Zoey jsem měl pocit, že jsem ji už někde viděl. Má velmi příjemný a hezký kukuč. Na to, že to mělo skoro dvě hodiny, tak to uteklo jako nic a já se příjemně bavil. Několikrát jsem se i zasmál. Holt, když se potkává zkušenost s mládím, je to vždy psina. Pobavila i Kaley Cuoco jako domovní UI. Jsem zvědavý jestli si film ještě někdy pustím. Možná i jo. Takhle mohu jedině doporučit. (73 %) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvely namet, solidne trailery a film je nakoniec celkom nudny. Je to vlastne tradicne vystavany rodinny film v ktorom sa akurat trochu fuckuje. Po tom prvotnom soku zo stretnutia medzi konzervativnym otcom a blaznivym napadnikom jeho dcery uz film nepride s nicim skutocne zabavnym. Snad okrem sceny s toaletou. Zvysok je sterilna a strasne ukecana nuda. 4/10. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že na komedie moc nejsem, protože mě málo která dokáže pobavit a rozesmát, ale tomuhle filmu se to povedlo. Neříkám, že je to prdel celou dobu, ale najde se tu pár výživnejch hlášek a scén u kterých jsem málem uchcával. Proč právě on se tak pro mě stává jednou z těch lepších komedií, který jsem za poslední dobu viděl. Slabší 4 hvězdy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná, moderní, originální a vysoce Hightech komedie s excelentním Jamesem Francem a Bryanem Cranstonem. Film od začátku diváka navnadí na příjemnou náladu a baví se od začátku do konce. Nejzajímavější mi přišla Francova vila, která obsahovala spousta inovativních prostředků ( WC!). Velká radost i za poměrně velkou roli pro skvělého komika Keegana Michaela Keye, který dodával šmrnc. Nasmál jsem se. 85% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Strašná volovina, kde humor je postaven na vulgaritách, chcankách a gangbangu, jaká já chápu že James Franco, si jede svůj osobitý styl humoru, ale zrovna on má navíc. Přítomnost Bryana Cranstona, u tohle filmu, vůbec nedokážu pochopit, ví vůbec v čem hrál ?? Keegan-Michael Key, mi přišel ze všech nejvíc normální a i scény s ním, sou celkem vtipné. Zbytek herců, sou nevýrazní a nezaujali. Nezaujal, ani příběh, který působí jako zremasterovaná a rádoby vtipná verze, Fotr je lotr, akorát s tím rozdílem, že tady nebyla legrace. A byť Kiss potěšili, víc jak jednu hvězdičku, tomuhle dát nemohu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Jedním z Lairdových tetování na pravé ruce je vikingská runa (znak) pro „stvoření“. Na levé paži u jeho zápěstí je vikingská runa pro „mládí“. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama