Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (476)

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne sa J. Franco našiel v nejakej postave. Rola pojašeného, excentrického blázna je ako stvorená pre neho. Prvá polovica, keď sa chudáci rodičia ešte len zoznamovali s týmto bláznivým exotom a jeho domácimi technologickými výdobytkami celkom ušla, bavil som sa. No druhá polovica a hlavne záver už z tohto komediálneho čara dosť stratili, pričom dej sa preklopil do starej známej klišé schémy, čo už trocha začalo zaváňať nudou a mierne trápnym vtipom. Celkovo však spokojnosť, lepší priemer. 65/100 ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že zrovna Cranston vleze do úchylné přisprostlé hovadiny, ale on se do ní doslova ponořil hlavou napřed. On sám je sice navzdory hloupé roli pořád sympaťák, stejně jako jeho protihráč Franco, který je občas dokonce i vtipný, ale vše okolo nich je nasáklé hnusným žánrovým stereotypem posledních let, kde je každý zvrat dopředu čitelný a každý skvělý fór zneuctěn deseti lacinými sprostými narážkami. Dvě hvězdy, kromě herců, výhradně za vzpomínku na Růžového pantera, která pobavila fakt upřímně. ()

Reklama

packa 

všechny recenze uživatele

Žádný art, prostě Francovsky "pokleslá" komedie, v jejíž první třetině jsem se neskutečně bavil, ale která s blížícím se finále prostě ztrácí drajv. A konec je samozřejmě absolutně tuctový. Franco ujde, Cranston výborný, pubescentní syn velmi dobrý, dcera příšerná - doufám že o té herečce už v životě neuslyším. Za první půlku dávám tři hvězdičky, bonusovou čtvrtou pak za scénu s japonskou elektronickou toaletou. Umíral jsem smíchy! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ona je to vždycky hrozná prča, když se dva chlapi přetahují o jednu ženskou. A když je každý z jiné generace, je to ještě zábavnější. Jenže to, co se děje tady, je naprosto bezkonkurenční. Vzpomínám si naprosto přesně, kdy jsem se naposledy takhle válela smíchy. Bylo to tenkrát u Pařby ve Vegas. A to už je pěkných pár let zpátky. Franco, coby šílený přítel Ned je blb a úžasňák zároveň. Taťka je trochu mrzout, ale zase je hrozná sranda sledovat, jak z Neda šílí. Za mě jednoznačně komedie loňského roku. 5* ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trochu víc, ale i tak jsem se poměrně dobře bavil. Tahle komedie vyžaduje dva solidní herce, což Cranston a Franco hravě splňují, Francovi navíc neustále změny sedí, jednou je z něj Tristan, podruhé vyšinutý feťák a tentokrát sympatický i otravný milionář. Některé scény byly velmi povedené, na své si přijdou především milovnicí hrubozrnějšího humoru, resp. ti, které rozesměje velký obraz prcajících kapybar nad postelí... ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Když se Ned Fleming (Bryan Cranston) pokouší dostat do počítače společnosti Laird, píše hesla, která se mu zobrazují jako slova. Z bezpečnostních důvodů se však hesla vždy zobrazují na obrazovce jako série hvězdiček. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama