Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (476)

castor 

všechny recenze uživatele

V některých scénách jsem si bohužel vzpomněl na Roberta De Nira (Děda je lotr), kterak posuzoval velikost penisu Zaca Efrona nebo mu opakovaně rval palec do zadku. Bryan Cranston z toho ještě vychází docela se ctí, ale často mi stydno bylo. Mnohdy je to totiž i tady drastické trápení než pokus o komedii. Otec rodiny je vážený chlapík ze staré školy, jeho dcerka je chytrá kočka, jenže se zakoukala do bohéma a ukrutně prachatého vývojáře herních aplikací, který má svérázný životní styl a především je tak trochu hovado, které má doma kupříkladu obří akvárium s mrtvým losem naloženým ve vlastní moči. A to má být potencionální zeť. Děj je jednoduchý a předvídatelný, délka poměrně kritická. Vtípky se navrch začnou tak trochu opakovat. Navíc stavět snímek jen na nekorektním humoru nestačí. A o nějaké výpovědi o generačních rozdílech si můžeme nechat tak akorát zdát. James Franco je zřejmě zdatný v improvizaci, ale začíná mi už kapku lézt krkem. Nebavilo. Je to o vkusu. Slabé tři hvězdy. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvely namet, solidne trailery a film je nakoniec celkom nudny. Je to vlastne tradicne vystavany rodinny film v ktorom sa akurat trochu fuckuje. Po tom prvotnom soku zo stretnutia medzi konzervativnym otcom a blaznivym napadnikom jeho dcery uz film nepride s nicim skutocne zabavnym. Snad okrem sceny s toaletou. Zvysok je sterilna a strasne ukecana nuda. 4/10. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl zalovit v paměti a vytáhnout z ní, kdy naposledy jsem se v kině válel smíchy po sousedce u sprostý, typicky americký mainstreamový komedie, nestihnul bych ČSFD premiéru, která začíná za dvě hodiny. Ono je to tak, že vždycky záleží na tom, co z herce vyzařuje, když už z něj lezou doslova s*ačky. Tady se sešel tak správnej koktejl osobností, že vtipný je už jenom čekat, co dalšího z nich vypadne. Od Zoey bych nejradši slyšel "zavolej mi", protože ještě ani nic pořádnýho nenatočila a já už kvůli ní budu uklízet mezi nejoblíbenějšíma herečkama. Hele, náčelníku, nešla by ta desítka trošku rozšířit? ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ona je to vždycky hrozná prča, když se dva chlapi přetahují o jednu ženskou. A když je každý z jiné generace, je to ještě zábavnější. Jenže to, co se děje tady, je naprosto bezkonkurenční. Vzpomínám si naprosto přesně, kdy jsem se naposledy takhle válela smíchy. Bylo to tenkrát u Pařby ve Vegas. A to už je pěkných pár let zpátky. Franco, coby šílený přítel Ned je blb a úžasňák zároveň. Taťka je trochu mrzout, ale zase je hrozná sranda sledovat, jak z Neda šílí. Za mě jednoznačně komedie loňského roku. 5* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne sa J. Franco našiel v nejakej postave. Rola pojašeného, excentrického blázna je ako stvorená pre neho. Prvá polovica, keď sa chudáci rodičia ešte len zoznamovali s týmto bláznivým exotom a jeho domácimi technologickými výdobytkami celkom ušla, bavil som sa. No druhá polovica a hlavne záver už z tohto komediálneho čara dosť stratili, pričom dej sa preklopil do starej známej klišé schémy, čo už trocha začalo zaváňať nudou a mierne trápnym vtipom. Celkovo však spokojnosť, lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Podle herečky Megan Mullally měli herci tolik prostoru k improvizaci, že bylo natočeno přes 240 hodin filmu, které se nakonec pro finální verzi sestříhaly na konečných 90 minut. (Dr Lizal)
  • Během scény u helikoptéry se začalo tetování hvězd na Lairdově (James Franco) těle vysušovat a praskat. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama