Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak toto bylo velmi nečekané a velmi příjemné překvapení! Má to spád, zápletka není úplně tupá jak bývá zvykem, i když vychází ze známých premis, pár scén i vyloženě překvapí.Opravdu klobouk dolů před scénaristou, dlooouho mě film s podobnou tématikou tak nezaujal a nevtáhl do děje. Joel Kinnaman je zvláštní typ herce , kterému tato role celkem sedla, stejně jako Rosamund Pike. Opravdu se dají vytknout v podstatě jen maličkosti. Za mě paráda. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Třem vteřinám by dle mého názoru slušela daleko větší dějová přímočarost, kdy sice chápu, že tvůrci se ve svém filmu snaží většinou zbavit co nejvíce tuctovosti a naopak ho oživit co největší nepředvídatelností a nápaditostí, jenže k tomu musí být k dispozici i opravdu důmyslný scénář, který filmařům umožní si podobný luxus dovolit, a o tom zde nejsem zrovna příliš přesvědčen, jelikož především v závěru se začalo hrát až na moc velké náhody, a navíc začalo do děje vstupovat až zbytečně moc rušivých elementů, a to jak v podobě dalších postav, tak krkolomných a hlavně nepřesvědčivých zvratů, které pak jen zásadním způsobem narušili působivost a kompaktnost celého filmu. Co mě ovšem na této podívané hodně oslovilo a bavilo, byla poměrně syrová atmosféra a samozřejmě skvělý casting, v čele se zatraceně výrazným Joelem Kinnamanem, který se v současnosti do podobných rolí hodí jako málo kdo. Co se jinak napětí a spádu týče, ani jedno tu snímku zrovna nepomohlo, stejně tak jako se nemohu zbavit dojmu, že se zde tvůrci báli v jakémkoliv směru více odvázat, film něčím vyloženě zvýraznit. The Informer tak zkrátka sice určitě není nudná, či nepůsobivá podívaná, jen mám zároveň ale i pocit, že nedokáže nabídnout ani nic navíc, co by ho neudělalo lehce zapomenutelným. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tady se jede přesně podle šablony, je to takovej ten snímek, kde si říkáte, že už jste to všechno někde viděli. Ale rozhodně to není špatný, to je potřeba dodat. Bohužel i tady se divák dočká klasických filmových náhod a občasných nesmyslů. To např. když hlavní hrdina řekne zcela jasně své ženě, co má dělat, kam má odjet, kde se ukrýt a ona to samozřejmě neudělá, protože si to namyslela jinak. Takže ji zase doma zastihne buď policie nebo padouši a máme další zápletku na světě. Je to škoda, tyto scény film kazí, přitom nebýt toho, nebál bych se i vyššího hodnocení. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slušně odsýpající snímek, jehož největší předností je našlapané herecké obsazení. The Informer se mimoto může rovněž pochlubit i zajímavým příběhem, který je sice poněkud přímočarý, avšak v tomto případě to skoro vůbec nevadí. Rovněž potěší i zapojení polské mafie, která ve snímcích "západní" produkce není moc častou složkou. Zamrzí zde jen velmi chatrný scénář a občasné nepochopitelné chování postav. Až na tyto detaily se tedy jedná o nenáročnou jednohubku na večer, která v rámci svých možností dokáže poměrně dobře zabavit. „I don't have kids, I would suffer too much if something happened to them.“ ()

Happens 

všechny recenze uživatele

V první řadě jsem rád, že Kinnaman se konečně dostává k lepším celovečerákům. Hezky strukturovaný akční film, který toho má příliš k vyprávění a ty necelé dvě hodiny jsou mu málo. Krásný začátek se rozjede a ptakticky zvrtne v strmý pád událostí, které se snaží urvat divákovu pozornost plottwisty, ale zapomínají na charaktery postav a celé to pak působí nesourodě, rigidně a shazuje to tak film k do kategorie lepších béček. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama