Reklama

Reklama

Banda - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 8 h 14 min (Minutáž: 54–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Jim Beaver, Aya Cash, Jessica Hecht, Claudia Doumit, Chris Mark, Jennifer Esposito, Colby Minifie, Laz Alonso (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V intenzivnější a vypjatější druhé sezóně se Butcher, Hughie a ostatní snaží vypořádat se ztrátami z předchozí řady. Na útěku před zákonem stále bojují proti superhrdinům. Vought, společnost, která se stará o superhrdiny, mezitím profituje z paniky, kterou vyvolá hrozba super-padouchů. Objevuje se nová hrdinka, která způsobí ve společnosti rozruch a provokuje už tak labilního Homelandera. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE PO SEASON 02: Neskutočný nárez po druhý raz. Po druhý raz dostávame famózne protipóly v podobe psychopatického antihrdinu Homelandera a démonického antihrdinu Billyho "Cunt" Butchera. Stormfront sa stala pekným orieškom a po záverečných minútach som naozaj zvedavý, kam to ďalej povedie, keďže komixovú predlohu som doteraz neokúsil... Viac rozpočtu = viac gore = viac efektov = more more and more crazy fun... ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako by som to povedal... Mám zmiešané pocity. Na jednu stranu je druhá séria pomerne zábavná a kvalitná, avšak na druhú stranu sa jedná o telenovelu a nechutné sexuálne scény. Isteže nacistická superhrdinka nebola zlý nápad, ani jeho realizovanie nebolo zlé. Ale tie scény s Hughiem a Annie ma proste zabíjali. Butcher je tu viacej tvrdší a nahnevanejší na Hughieho, plus sa ešte dozvedáme niečo málo z Frenchieho minulosti - čo cením. Prehlbuje sa tu aj Homelanderov vzťah s jeho synom, čo bolo opäť veľmi nezaujímavé na pozeranie. Mám pocit akoby sa to čaro prvej série vytratilo. ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to pro mě tak záživný jako první série, prakticky se objevily nový postavy, umřely nový postavy, děj se posunul příběhově skokem, ale mně přišlo, že se jen slepě pochodovalo na místě. Vedlejší příběhy o ničem (Deep, A-train, Kimiko etc), slabší gore a krom jednoho fakt cool dílu to nebylo nic světobornýho. Ale pořád je to nejlepší věc o superhrdinech co může být, vedle tohodle se může Marvel plnej kund jít vysrat. 4* a.k.a 80% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti druhej sérii sa poriadne rozbehli zápletky a dokonca aj hrdinovia, ktorí mi prišli nevýrazní, sa tentokrát ukázali v lepšom svetle. Pri všetkých pozitívach tvorcovia naďalej nešetrili množstvom bizarných a humorných scén, ktorými ma neraz vedeli (ne)príjemne prekvapiť. Posledné tri časti sú skutočne napínavé, akčné a perfektne som si ich užil. Eat my shit, you nazi bitch! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ýherce minulé sezóny na poli seriálů je zpět a opět se jedná o největší seriálovou šlehu letošního roku, kterou nejspíš už nic nepřekoná. Druhá série je osudovější, vyhrocenější, emociónalnější, má plno ikonických scén a přibyde pár nových postav, kde nejvíc zaujme především Storm Front, což je taková ženská verze Homelandera, která nekompromisní racist bitch hraje naprosto dokonale. Trošku mi přišla otravná a né příliš zajímavá linie s Deepem, A Trainem a Queen Maeve. Black Noir opět minimum prostoru a působí zde lehce do počtu, jelikož veškerá pozornost se soustředí na Homelandera, Star Light a Storm Front. Třeba se dočkáme nových tváří v třetí sérii. Z klaďasů klasicky nejvíce baví Butcher a jeho proslulé Cunts už má podobnou váhu jako Samuel L. Jacksonovo Motherfucker. Mezi nejlepšími díly druhé série rozhodně patří 6, kde se podíváme do blázince a podivné experimenty superhrdinů a potom samozřejmě osudové finále, které je nabité emocemi i slušnou dávkou superhrdinské rvačky, kterou jsme všichni chtěli vidět. The Boys superhrdiny po Avengers evolvuje na další úroveň a tak nějak by to nejspíš vypadalo kdyby žili mezi námi. PS: Kdyby takhle gore vypadalo i v hororech, tak je mé hororové srdce štastnější. Příběh****, Akce****, Humor****, Násilí****, Zábavnost*****, Hudba****, Vizuál*****, Atmosféra****, Napětí****. 85%. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (23)

  • Na konci epizody hraje písnička „Psycho Killer“ od Talking Heads. (NiWi)
  • V 18. minutě hraje píseň „Show Star“ od dua Ashot Philipp & Galina N. Ajvazjan. Na konci epizody hraje „Dream On“ od Aerosmith. (Duoscop)

Reklama

Reklama