Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dozvídáme se mnoho z Frenchieho minulosti. Kimiko, M.M. a Frenchie se potřebují kvůli důležitým informacím dostat do jedné nemocnice, kam zalétává Stormfront. Butcher, Hughie a Starlight se jim pokouší krýt záda, avšak ne moc úspěšně. Co skrývá podivná nemocnice? (FrankSusta)

Recenze (24)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk je rád za změnu prostředí a za to, že se děj posunul zase o kus dál. Z komorního seriálu se ovšem stává slátanina, kdy se schyluje k nějaké válce mezi lidmi a superhrdny, což si myslím, že sem nepatří. Nejsem moc fanouškem toho, jak všichni civilisté a "obyčejní" lidé umírají, zatímco naši hrdinové bez schopností přežijí každičké setkání se superhrdinou. Je to čím dál tím více otravné... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vracíme se o nějaký ten pátek zpět, tentokrát o osm let, pak zase o pět a dokreslujeme některé motivace. Žádná hitparáda to ovšem není, stejně dopadá větší polovina Sedmičky, která je dál zoufale nezajímavá a nevyužitá. Naopak velmi atraktivní osazenstvo má psychiatrická léčebna, do které se naše parta dostává. Konečně zase nějaké rozkošné překvapení. Pacienti v ní mají zatraceně bizarní schopnosti („To bylo jeho podělaný péro.“ – „Nebuď takovej puritán!“). Přetahovaná mezi Homelanderem a Stormfront graduje, vztah jak na houpačce. Linie s Deepem coby trnité cesty padlé hvězdy zpátky je dle mého zoufalá. Násilné scény a hrubý slovník mají každopádně zelenou. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Parta sa vydá preskúmať laboratórium na panákov, ktoré vďaka ich šikovnosti ľahne popolom. Podarí sa im spojiť s dozorcom, ktorý ovláda oheň a má z Regiem nevybavené účty z minulosti. Zatiaľ sa nám Homelander zaláskoval do Stormfront ktorá mu odhalila tajomstvo jej minulosti a kláti je naozaj vždy a všade... Prevedenie: zatiaľ najlepšia časť série. Príbehy sa posúvajú na všetkých frontách a nikto nevie čo z toho vylezie. Masaker v labákoch dodal akčnosť a to precitnutie ohnivého mužíčka tiež dodalo na hodnotení. 98% ()

panki9922 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znova množstvo skvelých vecí buď čisto pre zábavu a oko diváka, ale aj podpovrchových narážok a myšlienok. Čo ale hodnotím ako najlepšiu vec, je moment, kedy sa Homelander snaží získať dav ľudí skandujúcich proti nemu a keď sa mu to nedarí, bez mihnutia oka ich stovky spáli. A potom sa vráti späť zo svojich myšlienok do reality. Lenže jeho postava - sociopat s obrovskou mocou - je tak dobre vykreslená, že ma táto scéna šokovala a uveril som že je toho skutočne schopný. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Díl s největší náloží akce i zvratů a stejně se to neobešlo bez dobrých dvaceti minut vaty. Nevím, proč mě ty komornější momenty mezi hlavními postavami, jejich minulost a vzájemné interakce tak nebaví, ale je to bohužel hlavní důvod, proč z Boys nejspíš nikdy nebudu tak unešenej jako z jejich konkurence. Přesto, Hitler v sukni je cool a nástup Lamplightera jakbysmet. Jen škoda, že kvůli takovým věcem musím celkem protrpět ten zbytek. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Postava Love Saussage (Andrew Jackson), muže obdařeného díky mutacím obřím penisem, vzhledem připomíná postavu Big Dicka (Jan Hammenecker) z filmu Ex-Drummer (2007), která má podobné kvality. (awful)
  • Na začátku epizody hraje „Casquette À L'envers“ od Sexion d'Assaut a po ní následuje „Happy Together“ od The Turtles. Při obědě v Církvi společenstva hraje „Orinoco Flow“ od Enyi a na konci epizody „Thank You For Being A Friend“ od Cindy Fee. (Duoscop)
  • Pro epizodu byla vytvořena animatronická loutka penisu, kterým Love Sausage (Andrew Jackson) chytne Mother's Milka (Laz Alonso) kolem krku. (NiWi)

Reklama

Reklama