Reklama

Reklama

Banda - Série 3

(série)
Trailer 2
USA, 2022, 8 h 10 min (Minutáž: 60–64 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Lara Mrkoci, Jack Quaid, Colby Minifie, Laz Alonso, Chace Crawford, Karen Fukuhara, Dominique McElligott, Nathan Mitchell, Erin Moriarty (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Byl to klidný rok. Homelander je pokořen. Butcher pracuje pod dohledem Hughieho pro vládu. Oba muži však touží proměnit tento klid a mír v krev a kosti. Takže když se banda dozví o záhadné antisuperhrdinské zbrani, čeká je k setkání se Sedmičkou, rozpoutání války a pronásledování legendy o prvním superhrdinovi: Soldier Boyovi. (Prime Video)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (94)

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Neuspokojivé finále potvrdilo, že tak třetina série byl úplně zbytečný filler. Pořád se jedná o jeden z vrcholů současné seriálové tvorby, ale mám pocit, že Amazon začal požadovat větší množství sérií než měli tvůrci v plánu. Seriál má dost postav a je hezké, že scénáristé myslí na všechny, ale snaha “pečovat” o každou z nich akorát ukrutně zpomaluje vývoj hlavní linky. Všechny ty podzápletky jsou totiž dost zbytečné a někdy i nudné. V jednotlivých momentech je to stále geniální, ale ani všechny Herogasmy světa nedokážou zakrýt fakt, že se malinko začíná přešlapovat na místě. Doufám, že už se blížíme ke konci, protože jinak nám tu vznikne hodně nastavovaná kaše. ()

mickyreed 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada mě absolutně odrovnala a pořád mě to ve srovnání se vším ostatním v určitým ohledu dokáže šokovat a překvapit (protože mi zkrátka těma prasárnama hrajou do noty) ... ALE už prostě nedokáže zasáhnout tak jako tehdy ... Paradoxně mi přijde, že můj milovanej seriál, kterej se vysmívá všemu konzumu, mainstreamu a uplakánkům začíná troskotat na přehnaným sentimentu a neschopnosti nějak důstojně skončit, protože se musí dál ždímat dokud to jde. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím jde o nejlepší sérii tohoto legendárního seriálu. Ta kontroverze a vztyčený prst všem normám i politickým korektnostem mne neskutečně baví. Především tedy oceňuji vyobrazení tupé, stádovité společnosti a způsoby kterými jednotlivé skupiny scénáristé rozdělují. Jediné štěstí, že dokonale zvolená satira působí tak komicky, jinak je to skoro až k pláči, jak moc je to vlastně pravdivé. 90% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná nejlepší seriál současnosti. Ne všechny díly jsou úplně prvotřídní a občas se i dějově zdržuje, ale ten zbytek je vyloženě k popukání a zkrátka jsem se těšil na každý nový díl následující týden, což je vůbec ta nejlepší vizitka seriálu. Nejsem Američan, takže mě příliš nevzrušuje až absurdní brutalita v některých sekvencích a nezlobil bych se, kdyby na ní v již potvrzené 4. sezóně ubrali. Karl Urban je prostě top a už se těším, co na nás tvůrci chystají příště. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální jízda, která svou bizarností, brutalitou a sílou opět předčí minulé série, co víc, oproti té druhé jde jasně vpřed. Jasně, někdy je to vyhnané do extrémů, ale velice snadno to pobaví tím, jak si to na nic nehraje a je to autentické. Totální fór jsou i camea různých hvězd. Navíc seriál dokázal napínat a strachovat se o hlavní postavy, protože víte, že se s tím moc nesere. I když případných obětí bylo v celku málo. Čtvrtá série bude povinností. A netrpělivě vyhlíženou. ()

Galerie (196)

Zajímavosti (37)

  • Ve scéně, kdy Homelander (Antony Starr) dojí krávu, nebyly použity ruce dvojníka. Antony se kvůli scéně naučil, jak krávu podojit. (Smth)
  • Příběh Mother's Milka (Laz Alonso) je výmyslem tvůrců pořadu. V komiksech se se svým bratrem narodil se sloučeninou V v krvi. (NiWi)

Reklama

Reklama