Reklama

Reklama

Princezna z cukrárny

  • USA The Princess Switch (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná chicagská cukrářka a dáma, která se má stát princeznou, zjistí, že vypadají jako dvojčata. A tak se domluví, že si na Vánoce vymění role. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

nash. 

všechny recenze uživatele

Intelektuálně značně nenáročná variace klasické záměny je pohodovka, která za cenu jednoho filmu nabízí dva romantické vztahy, které oba bez vážnějších komplikací spějí ke šťastnému konci. Víc romantiky už snad do jednoho filmu narvat nejde, takže kdo hledá vánoční pohodu a relax před obrazovkou, je tu správně. Ostatní budou nejspíš zklamáni, protože tu nenajdou ani velké herecké výkony, ani originální či geniální scénář, zkrátka nic převratného. Jen předvídatelnou pohádku, která se dá bez újmy vidět právě a jen o Vánocích. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem tak nějak nasávat tu vánoční atmosféru, tak částečně to připomínalo svátky, ale ten příběh byl takový kýčovitý až předvídatelný, ale mě to nějak nevadilo, chtěla jsem prostě vypnout a koukat. Bylo to jasný, že se vyměněné dámy zamilují do svých protějšků a prostě zazvonil zvonec a pohádky je konec ...... vlastně není, mám v plánu vidět i další dvě pokračování. Nějak si zatím nedokážu představit, co tam může být dalšího, ale nechám se překvapit. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Veľmi basic zápletka bez prekvapení a akejkoľkvek súvislosti s realitou. Hudgens hrá klasickú Hudgensovskú postavu, nonstop sa usmievajúcu prehnanú milotu. Mužské protejšky sú vo svojich basic roliach celkom fajn, len 8ročné dietko je až prekvapivo málo rozkošné. Ako celok je to nenáročne, primerane dlhé a celkovo feel-good, a oveľa viac od vianočného filmu o výmene princezny asi čakať nemožno, takže všetko v poriadku. ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Od romanťárny Princezna z cukrárny jsem neměl žádná přehnaná očekávání. Čekal jsem jednu z mnoha možných variací "prince a chuďase" v holčičí verzi a tu jsem taky dostal. A bylo to lepší, než jsem čekal. Takže milé překvapení. Jsem zvědavý, co s tím provedou v pokračování. Jo a obdivuji, jak je Vanessa Hudgens stále stejná jako v Muzikálu ze střední a to už bude nějakých 15 let, neuvěřitelné. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si přála, aby se takový výměna vyřešila tím, že si dva spolu promluví a nedojde k nějakým dramatickým výlevům... jako tady se mi to jakž takž splnilo, ale všichni byli tak sluníčkoví, žádná konverzace vlastně nebyla dotažena do konce, že kromě jejich strany, která zářila velkým plus a úsměvem, se tu nic neukázalo. Ale co čekat od takového vánočního filmu, že? Postavy aby měly víc než jednu povahovou vlastnost?! Aby princ uměl hrát?! Aby to bylo míň přicukříkovaný a víc s příběhem?! Nene, to od toho přece chtít nemůžeme. Vymývačka zářivě vánoční. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Většina filmu se natáčela v Rumunsku ve městě Carei. Na scény ze zámku byl využit zámek Károlyi. (Ganka)

Reklama

Reklama