Reklama

Reklama

Princezna z cukrárny

  • USA The Princess Switch (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná chicagská cukrářka a dáma, která se má stát princeznou, zjistí, že vypadají jako dvojčata. A tak se domluví, že si na Vánoce vymění role. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem tak nějak nasávat tu vánoční atmosféru, tak částečně to připomínalo svátky, ale ten příběh byl takový kýčovitý až předvídatelný, ale mě to nějak nevadilo, chtěla jsem prostě vypnout a koukat. Bylo to jasný, že se vyměněné dámy zamilují do svých protějšků a prostě zazvonil zvonec a pohádky je konec ...... vlastně není, mám v plánu vidět i další dvě pokračování. Nějak si zatím nedokážu představit, co tam může být dalšího, ale nechám se překvapit. ()

Petaska1 

všechny recenze uživatele

Přesně víte co se stane, ale takhle před Vánoci a s těhotenskejma hormonama, mě tenhle film mile potěšil a rozněžnil. Děj je absolutně předvídatelný a od prvního momentu vlastně přesně víte, co se bude dít a jak to všechno skončí a celé se to odehrává v kýčovitých vánočních kulisách, ale za mě odpočinkový film na jedničku. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další vykrádačku všeho možnýho v čele s pro mě zde vážně nesympatickou Vanessou Hudgens. Aspoň že tam byl sympaťák Sam Palladio, hned to koukání bylo lepší. :-) Přišlo mi to hodně podobný všem těm kanadským vánočním filmům. Romantika, troška kýče, děj nepřekvapí. Prostě vánoční vyplachovák. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Princess Switch" je reálne presne všetko, čo sľubuje koncept. Je to predvídateľné, je to staré, je to miliónkrát videné a pôsobí to ako film, ktorý sa budúci rok počas času Vianoc objaví na TV DOMA, kde je stvorené pre romantiku. Neviem čo viac k tomu ani dodať. Má to kvality TV filmu, pôsobí to ako TV film, no reálne to je v niektorých aspektoch trošku lepšie. Tak poviem aspoň to. Vanessa Hudgens do toho dáva asi maximum čo môže. A stále vyzerá veľmi dobre. To jej musím uznať. Réžia je celkom okey a tá dvojrola celkom prinesie aj nejaký humor nenudil som sa pri tom nejako moc. Je to vysoko klišé? Áno. Je to predvídateľné od začiatku do konca? Absolútne. Ale na druhú stranu mám pocit, že film to ani nijakým spôsobom neskrýval a ak je to všetko čo človek chce, tak toto nie je najhoršia verzia tejto story. Myslím si, že slovenská rozprávka "Láska Na Vlásku" je oveľa väčšia dávka nudy, než tento film. Takže ak je to vaša šálka kávy, pokojne si to čeknite. Možno si v tom niečo nájdete. Hodnotenie: B- ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Sorry, je to fakt blbý, jakože fakt hodně BLBÝ. Vůbec to nedává smysl, postavy mají nulovou IQ, ale hezky se usmívají a oblíkají, takže přece dobrý. Doporučuju se koukat na komparzní křoví, to jsou panečku herecký výkony! A proč ty tři hvězdy? Tak člověk si holt někdy potřebuje v během mrazivý neděle odpočinout u něčeho takovýho. Don't judge me! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Většina filmu se natáčela v Rumunsku ve městě Carei. Na scény ze zámku byl využit zámek Károlyi. (Ganka)

Reklama

Reklama