Reklama

Reklama

Princezna z cukrárny

  • USA The Princess Switch (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná chicagská cukrářka a dáma, která se má stát princeznou, zjistí, že vypadají jako dvojčata. A tak se domluví, že si na Vánoce vymění role. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

nash. 

všechny recenze uživatele

Intelektuálně značně nenáročná variace klasické záměny je pohodovka, která za cenu jednoho filmu nabízí dva romantické vztahy, které oba bez vážnějších komplikací spějí ke šťastnému konci. Víc romantiky už snad do jednoho filmu narvat nejde, takže kdo hledá vánoční pohodu a relax před obrazovkou, je tu správně. Ostatní budou nejspíš zklamáni, protože tu nenajdou ani velké herecké výkony, ani originální či geniální scénář, zkrátka nic převratného. Jen předvídatelnou pohádku, která se dá bez újmy vidět právě a jen o Vánocích. ()

GeorginaAnne 

všechny recenze uživatele

Totální vánoční klišé ale já se bavila 😊 Když si mezi sháněním dárků, pečením cukroví, starání se o všechno a o všechny chcete odpočinout u romantické "klasiky" tak Princess Switch je to pravé "princeznovské", teda ořechové. Není to nejinteligentnější film na světě ale Vanessa Hudgens dokázala zahrát dvě osoby, 2 krát se zamilovat a to všechno na Vánoce... Je tolik stupidních romanťáren, které si nezaslouží ani 3 hvězdy a to myslím i ty české nebo slovenské, které se každý rok opakují v TV a najít něco milého a normálního je vcelku zázrak, takže pokud chcete něco nenáročného co nebolí a pěkně se na to kouká tak jste to našli 😉😊 Merry Christmas ⛄🎄🎁 ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Definujte si sami pro sebe “kýč”. Hotovo? Tak to je přesně tenhle film. Kýčovitý kýč od začátku do konce. A ono by mi to ani nevadilo, protože hlavní hrdinové byli celkem sympaťáci a našlo se i pár fajn momentů. Bohužel to definitivně zazdil ten konec... Jak to dopadne, to bylo jasné od začátku. Ale tvůrci se asi trochu moc našňupali cukru a přepískli to. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Do příchodu hraběnky Margaret na scénu to bylo úplně stejné (tzn. stejně nudné) jako všechny ostatní romantické filmy. Pak se však děj zapletl a nuda zmizela. Samozřejmě, že hromada klišé byla stejně obří jako dorty v pekařské soutěži, ale vlastně to nebylo úplně marné. S lepší výpravou a méně otravnými vedlejšími postavami (tím myslím především tu malou holčičku, sluhu a kouzelného dědečka) by to ale bylo ještě lepší. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další vykrádačku všeho možnýho v čele s pro mě zde vážně nesympatickou Vanessou Hudgens. Aspoň že tam byl sympaťák Sam Palladio, hned to koukání bylo lepší. :-) Přišlo mi to hodně podobný všem těm kanadským vánočním filmům. Romantika, troška kýče, děj nepřekvapí. Prostě vánoční vyplachovák. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Většina filmu se natáčela v Rumunsku ve městě Carei. Na scény ze zámku byl využit zámek Károlyi. (Ganka)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno