Reklama

Reklama

Snímek Eternals představí zcela nový tým superhrdinů filmového vesmíru Studií Marvel. Epický příběh se odehrává tisíce let a sleduje skupinu nesmrtelných hrdinů, kteří jsou nuceni vystoupit ze stínů, aby se opětovně spojili proti nejstaršímu nepříteli lidstva, Deviantům. Film má vynikající herecké obsazení. Richard Madden exceluje jako všemocný Ikaris, Gemma Chanová hraje lidstvo milující Sersi, Kumail Nanjiani je kosmickou silou poháněný Kingo, Lauren Ridloffová je superrychlá Makkari, Brian Tyree Henry je inteligentní vynálezce Phastos, Salma Hayeková hraje moudrou duchovní vůdkyni Ajak, Lia McHughová je věčně mladá a přitom prastará Sprite, Don Lee je mocný Gilgamesh, Barry Keoghan je odměřený samotář Druig a Angelina Jolie je divoká bojovnice Thena. Kit Harington hraje Dana Whitmana. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (643)

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Zvědavosti, jak si Chloé Zhao povede na komerční "líbivé" vlně, jsem se jen těžko bránil. "Bohužel" (možná ale spíš bohudík), jí pravděpodobně budou víc sedět komorní a "lidštější" projekty, jako byla Země nomádů. Nic proti tomu, málokdo by se asi ubránil jako vycházející hvězda vzít takhle velký projekt, ale ruku na srdce? Lidí, kteří jsou schopní tuhle marvelovskou látku nějak obstojně ukočírovat, je v branži spousta (osobně už jsem tak nějak rezignoval, že by ve mně po Endgame některý z těch filmů vyvolal silnější emoce). Oproti tomu lidí, kteří dokážou doslova z ničeho vykřesat za málo peněz emoční horskou dráhu (tu a tam s nominací na oscara) zase tolik není a přesně tohle může podle mě Chloé do budoucna nabídnout znovu. K samotným Eternals není moc co dodat. Jako představení nových postav, které zřejmě brzy zahlédneme v některé "zavedenější" lince superhrdinů, asi OK - ale ve střižně měli být o 20-30 min přísnější. Čtvrtou půlhvězdu dávám pouze za mé oblíbence Lauren Ridloff & Kumaila Nanjianiho - bez nich čistých 60%. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Blockbuster s poselstvím a silně bušícím srdcem, kterému snad i ta nálepka MARVEL tak trochu škodí. Nádherný historický výlet napříč tisíciletími stojící na dialozích mezi hodně různorodou skupinkou hrdinů. Jsem zvědavý, jak se na tuhle fázi bude nahlížet zpětně. Zda jako na snadno rozbitelnou, jako stolek z podzimní kolekce IKEA, a nebo jako na silnou páteř pro další vývoj MARVEL universa. Já svůj tip mám. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„SE ZEMÍ SE NĚCO DĚJE, MUSÍME NAJÍT OSTATNÍ …“   Po svižným úvodu přichází nuda. ETERNALS jako nejstarší hrdinové – v podstatě Bohové na zeměkouli, působěj jako partička filozofujících a bezemočních … možná superhrdinů, ale… Už hodinu před koncem vím, že je to nejhorší Marvelovka. Ne provedením, ale zajímavostí postav, dějem, emocema. Furt něco řešej, pohrávaj si s mysteriózníma myšlenkama, filozofujou a hovno z toho. Zlatá Wonder Woman. Česko (či jak si máme říkat?) se mělo přidal k zemím „Středního východu“ a zákázat distribuci. A Chloé Zhao ať si točí ty svý nezávislý dramata a filmy pro „mainstream“ nechá jinejm.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiksy, ve kterejch figurujou ETERNALS a který začal Jack Kirby publikovat v roce 1976, neznám. 2.) Potěší mě vidět, jak se zachází s deviantama (bohužel s velkým „D“).  ///  Thx za titule „Vojtěch Kostiha“ a „robilad21“.                  PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $200miliónov║ Tržby USA $164,844,673║ Tržby Celosvetovo $401,872,560▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,156,703║ Tržby za predaj DVD v USA $1,713,339║ Čakal som určite ďaleko väčší paškvíl a lá Marvel pod taktovkou artovej Chloe Zhao ale dobre šablóna ako lusk splnená... Postavy prevažne stráviteľné, vážnejší tón v norme, triky a akcia prevažne sype dobre.... Chceme byť ale nadmieru moderný, tak tam drbneme rodinku dvoch príjemný buzíkov s dieťaťom a jeje a v takomto type filmu sa to hodí fakt hovadsky a hlavne keď si v peknom detailnom zábere dajú pusinku na rozlučku. To už ako všetkým musí vyhrávať, takto neustále kurviť seriály a filmy s takouto propagandou ako že normálneho života.     /65%/ ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že i v Marvelu najdeme Dänikena. V rámci MCU začínám být hodně vybíravá, všechny seriály opravdu vidět nepotřebuju, ale tenhle film mi udělal radost. Hlavně rekonstrukce Ištařiny brány. Pokud by si někdo chtěl dočíst komiks na téma Eternals v češtině od Gaimana, nechť hledá v Ultimátním komiksovém kompletu č. 45 pod názvem Věční. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (94)

  • Postava Kroa (Arie Dekker a Bill Skarsgård) je v komiksech vůdcem Deviantů a je jedním z prvních vytvořených na Zemi. Technicky je více podobný Eternalům než Deviantům, nestárne a má regenerační schopnosti. Měl také dlouholetý vztah s Thénou a měl s ní dvojčata Donalda a Deborah. (Kubaaa97)

Související novinky

Blade přišel na poslední chvíli o režiséra

Blade přišel na poslední chvíli o režiséra

28.09.2022

S novinkami kolem Marvelu se nám za poslední dny maličko roztrhnul pytel, ta poslední je ale zatím suverénně nejhorší z nich. Jen pár týdnů před začátkem natáčení totiž chystaný Blade s Mahershalou… (více)

Co chystá režisérka Chloé Zhao?

Co chystá režisérka Chloé Zhao?

21.09.2022

Režisérka Země nomádů a Eternals Chloé Zhao uzavřela exkluzivní smlouvu se společností Searchlight Television, pro kterou nyní bude vyvíjet nové seriály. Searchlight mimo jiné produkoval právě první… (více)

Butch a Sundance dostanou seriál od Amazonu

Butch a Sundance dostanou seriál od Amazonu

19.09.2022

Na televizní obrazovky míří velká westernová akce. Reálné postavy amerických psanců Robert LeRoy Parker a Harry Longabaugh, kteří jsou více známi pod svými přezdívkami Butch Cassidy a Sundance Kid,… (více)

Nový Batman bude rekordně dlouhý

Nový Batman bude rekordně dlouhý

21.01.2022

Těšíte se na chystaný snímek The Batman od režiséra Matta Reevese (Válka o planetu opic)? Pak vás možná potěší zpráva, že si pro vás tvůrce vydupal u studia zatraceně tučný kus stopáže. Snímek totiž… (více)

Reklama

Reklama