Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natálie (Petra Hřebíčková) je šťastná svobodná třicátnice se skvělou kariérou a dlouholetou nejlepší kamarádkou Simonou (Tatiana Dyková), které se právě obrátil život vzhůru nohama. Simona se po rozvodu snaží vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci (Ľuboš Kostelný). Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem (Janko Popović Volarić), pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj… I Natáliin život nabírá nový směr. Když potká okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka (Branislav Trifunović) a jeho dcerku, láska na sebe nenechá dlouho čekat. Jejich soužití je téměř idylické až na to, že jejich vztah je pod drobnohledem Markovy tchyně Evy (Eliška Balzerová), která byla zvyklá pomáhat s výchovou vnučky. Nyní Eva zjišťuje, že musí najít jiný smysl života, aby se cítila šťastná. Seznámení s šarmantním hudebníkem (Predrag Manojlović) by mohlo znamenat nový začátek. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (238)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jako když vám do kolektivu přijde takový ten podezřelý týpek, působící inteligentním dojmem, ovšem když už mluví, plácá převážně voloviny. Voloviny, které dělají idiota z něj i z vás - přičemž nevíte, zda je opravdu takový idiotem, nebo jako idiot jen mluví, protože za idiota považuje vás. Příliš osobní známost s ním samozřejmě navazovat nechcete - a s tímhle filmem taky ne. Je chvílemi hrůzostrašně příšerný, chvílemi naopak solidně působivý, ve sdělení nepřesvědčivý a často snesitelný spíše jen proto, že jsou v něm kvalitní herci v bizarně ztvárněných situacích. ()

HorrFi odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se najdou lidi co ohodnotí tenhle film a z těch hodnocení vyjde 51% tak to může znamenat jenom dvě věci - za A) hodnotit na čsfd může snad už i robot nebo za B) jako společnost už nemáme šanci a morálně se mi chce zvracet.. jediná dobrá věc byla krásná Petra Hřebíčková, ale kvůli jejímu obličeji hvězdu dávat nebudu.. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Další laciný film. Komedie to není. Kamarádky opět probírají milostné problémy v masivním obklopení sponzorských výrobků a kaváren. Šarméři se dovezli z Balkánu, ale jsou příšerně prkenní. Balzerová ukazuje, že není pozdě na lásku ani v důchodu. V prostřední části se na hrdiny začnou sypat katastrofy , které se sami vyřeší (zrada společníka, krach firmy, alkoholismus minulý i současný, nevěra, domácí násilí apod.). Ale pobavilo mě dost hlášek, za které dávám 20% a zavržený milenec bivakující pod oknem své lásky s výstižným nápisem Neblbni! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem, zda tomu dát 3 nebo 4 hvězdičky. Film jsem viděla v rámci Dámské jízdy, takže jsem čekala oddychovou komedii, nad kterou pak mávnu rukou, ohodnotím to jako průměr a bude konec. Ale tohle ne. Tohle se mi drží v hlavě už zatraceně dlouho a pořád nad tím přemýšlím, co jsme to sakra viděla? Začátek je trochu pomalejší na rozjezd, ale díky Vilhelmové se občas zasmějeme a v některých situacích se i najdeme. Pak na plátno přichází dokonalá Eliška Balzerová a světlo reflektoru se obrací k ní a k malé dětské herečce v roli Terezky (opravdu úžasně a přirozeně zahrané!). Do první půlky je to oddychová komedie, ale pak přijde na řadu komplikace v životě a komedie se změní v drama tak nečekaně, že mě to až zaskočilo. A věřím, že na všecny diváky v sálu to fungovalo skvěle, ten šokující převrat musel zaskočit snad každého. Jedná se o silné emotivná drama, které hodně překvapí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Hned ze startu se musím přiznat, že jsem předpokládal, že budu znovu odpadovat. Tahle spatlanina žánrů mě ale zase tolik nenaštvala, celý příběh se vyvíjel jinak, než jsem předvídal a Petra Hřebíčková nepoužívala své falešné úsměvy typu "Katherine Heigl". Scénář každopádně nestál za mnoho, rádoby vtipná dějová linie s Tatianou Dykovou (ta mi celou dobu velice připomínala Táňu Vilhelmovou, ale naštěstí měla velmi odlišný hlas) byla otřesně špatná, postsynchrony byly příšerné, trio jižanů (proč?) jsem nepochopil, ale přes všechny tyhle připomínky ten jeden kousek pohodím. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • „Film mi přirostl k srdci především díky skvělému týmu. Herci i režisérka Marta Ferencová mi opravdu sedli. Příběh je silný a emotivní, takže od tohoto projektu nešlo odejít bez výrazného zážitku,“ říká o filmu Petra Hřebíčková. (SONY_)

Reklama

Reklama