Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natálie (Petra Hřebíčková) je šťastná svobodná třicátnice se skvělou kariérou a dlouholetou nejlepší kamarádkou Simonou (Tatiana Dyková), které se právě obrátil život vzhůru nohama. Simona se po rozvodu snaží vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci (Ľuboš Kostelný). Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem (Janko Popović Volarić), pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj… I Natáliin život nabírá nový směr. Když potká okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka (Branislav Trifunović) a jeho dcerku, láska na sebe nenechá dlouho čekat. Jejich soužití je téměř idylické až na to, že jejich vztah je pod drobnohledem Markovy tchyně Evy (Eliška Balzerová), která byla zvyklá pomáhat s výchovou vnučky. Nyní Eva zjišťuje, že musí najít jiný smysl života, aby se cítila šťastná. Seznámení s šarmantním hudebníkem (Predrag Manojlović) by mohlo znamenat nový začátek. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (238)

angel74 

všechny recenze uživatele

Mám hodně rozporuplné pocity. Na jednu stranu se mi to docela líbilo, ale na stranu druhou mě asi tisíc věcí štvalo. Humorných okamžiků jsem si mnoho neužila, a pokud snad ano, tak většinou působily nepříjemně sexisticky. O drama šlo vlastně jen chvíli před koncem, což dohromady s celkovým komediálním laděním zrovna moc nefungovalo. I kdyby se Eliška Balzerová snažila sebevíc, tak nešlo přehlédnout, jak jí to ostatní s přehledem kazí, zejména pak mužská část osazenstva. Příšerný dabing vše zpečetil. Pouze malé Valentýně Bečkové a občas Petře Hřebíčkové se s Eliškou dařilo držet krok. (45%) ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Standardní česká hořká komedie o nesnázích ve vztazích se standardními českými herci (takové to "vsazeno na jistotu). Vyčnívá nastupující dětská top herečka Valentýna Bečková, která tu svým emocionálním výkonem strká do kapes svoje zkušené kolegy...................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Jako komedie to nefunguje jelikož zde jsou vtipné maximálně 2 scény (jak nadává malému klukovi do telefonu - je v traileru a jak Dyková přistihne svého amanta s jinou a hodí po něm jídlo s tím, že řekne té ženské, že by hodila i po ní, ale měla jen jednu porci) jako drama to funguje posledních 30 minut zhruba (tam už je to slušná depka ) kdy zjistíme, že není hold dobrý nápad jít do vztahu jen kvůli roztomilému dítěti. (tady bych aj věřil, že takové ženské opravdu jsou). Jediná postava co vyčnívá je malá holka což je málo Hřebíčková je dobrá herečka, ale ne na tento film Dyková je příšerná a vypadá jak strašák do zelí Balzerová má blbou roli zbytek až na tu malou holku nestojí za zmínku. Sexuální scény příšerné (ano mluvím na tebe Tatiano Dyková ) příběh nic moc v podstatě jako by 3 díly Ordinace nebo Ulice (vyberte si jak je komu libo) roztažené na celovečerák. P.s. režisérka neumí dělat konce to už je podruhé za sebou (Všechno Nebo Nic bylo to samé) proč tam nemůže mít jednou něco ve stylu šťastni až do smrti (vím, že je to kýč, ale v obou by to zrovna sedlo) proč tam musí vše rozházet pak to trochu slepit a ukončit nedodělané. P.s. 2 tom děcku to nebude vůbec divné, že mu matka řekne, že odešla do zahraničí na půl roku a za ani ne třeba týden řekne, že se vrátila hlavně, že tam řeší, že je vnímá a není blbá? ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Další film z cyklu - Pojď s manželkou na český film, protože filmy s titulky ji nebaví - a myslel jsem, že to bude po výborných vlastnících zase trefa do černého. Bohužel ale nějak to dost drhlo. Snad první film, kdy mi Táňa vyloženě vadila a celkově se první půlka dost vleče. Ale jakože opravdu hodně - jsem si myslel, že bych snad po první hodině odešel, což ale bych potom nemohl domů :) No a pak druhá půlka - vlastně úplně jiný film a taky trochu lepší film. Přesto dabing hlavních mužských herců katastrofa a samotný herecký výkon teda taky úplný terno nebylo. Suma sumárum, těžký průměr (Hřebíčková se už zdá dosti okoukaná), z které vyčnívá jenom výkon mlaďounké Valentýnky Bečkové a matadorky Elišky Balzerové. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem mám problém...Tak to nějak divně skákalo z jedné polohy do druhé, mezitím nudná vata...Ty scény s opilým otcem a jeho malou dcerkou byly dost drásavé, ale pak to zase skočilo k Táňi a jejím vaginálním pseudoproblémům ( mimochodem tady vypadala dost vyzáble až odpudivě)...Celé to bylo podivně nelogické...Za mě 70% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • „Film mi přirostl k srdci především díky skvělému týmu. Herci i režisérka Marta Ferencová mi opravdu sedli. Příběh je silný a emotivní, takže od tohoto projektu nešlo odejít bez výrazného zážitku,“ říká o filmu Petra Hřebíčková. (SONY_)

Reklama

Reklama