Reklama

Reklama

Dycky Sunderland - Série 2

(série)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2020, 4 h 16 min (Minutáž: 31–53 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

S novými vlastníky Sunderland vyráží za splněním cíle, kterým je postup ze třetí divize a navrácení hrdosti a naděje věrným fanouškům klubu. (Netflix)

Recenze (20)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová nádej na znovuzrodenie klubu, keď sa novy majitelia pokúsia ozdraviť nielen financie v klube ale aj dôveru fanúšikov v ich snahu vrátiť Sunderland čo najskôr do Championship. Čaká ich však neľahká úloha a v niektorych momentoch sa ich strategia až príliš podobá tej zo zbabranej poslednej sezóny. Dokumentu opäť nie je čo vytknúť, pohľad do zákulisia klubu si užije každý fanúšik futbalu. ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S novými majiteli přichází i nová perspektiva, kdy mě baví sledovat urputnou snahu všechno zlomit dobrými nápady a nekončícím odhodláním, ale téměř k nepoznání změněný seriál ztrácí na dramatičnosti zápasů. Protože se logicky nejedná o věčnou spirálu směrem dolů, ubylo i divácky chtě nechtě vděčných neštěstí, smůly je ale přesto pořád dost. Kdyby mi někdo předložil seriál, kde hlavnímu hrdinovi vždy o chlup unikne jeho cíl, ať už pro jeho dosažení udělal co mohl, považoval bych to po čtvrtém pátém takovém případu za příliš vykonstruovanou sázku na jistotu. Proto téměř nevěřím, kolik těch odrazů, zářezů a nepříjemností posledních minut bylo i v dalším roce. Pokračování v tuhle chvíli nemá smysl, na to se musí situace v klubu obrátit na všech úrovních. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna je jiná. Je z pohledů dvou hlavních chlapíků v čele klubu. Ti mění zajeté koleje otupělých zaměstnanců. Přináší spousty iniciativy do práce s fotbalisty, klubem i fans. Mít takové majitele by měl být sen každého fanouška. Osobně bych jim rozhodně vytkl najmutí kouče. Myslím, že Coleman by se pro nižší soutěž hodil dokonale. Sledujeme sezónu 18/19 a v ní vzestup fénixe z popela. Uvidíme zda Netflix přinese i další řadu :-) ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V poradí druhá séria zo zákulisia klubu sunderland bola o niečo slabšia. Ale stále si zachovala štandard pri tomto skvelom dokumente ktorý zatienil ostatné futbalové seriály od netflixu. Určite nás s osvedčeným futbalovým fanúšikom z LA prekvapil. Ale už to nemalo to čaro prvej série. Záverečné dve časti ale boli výborne. Dvojité Wembley. Kľudne by som si pozrel seriál aj o inom futbalovom klube. 4* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

stejně dobré (a v něčem možná o fous lepší) než první řada.Je to sice pořád o fotbalovém klubu,ale fotbal samotný tady jde do pozadí ještě víc než v přechozí sérii.Mnohem víc se tu tak tvůrci zaměřují na nové majitele a management,kteří do toho jdou plni optimismu.Většinu času je druhá série v pozitivnějším duchu než přechozí,která byla jedna velká deprese,ale poslední díly zase hezky všechny vrátí na startovní čáru.Pořád tady navíc platí,že to hezky funguje jako sociální sonda,protože v těchto končinách je pro mnohé fotbal to jediné co mají a hezky se tu ukazuje ta fanouškovská posedlost...80% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama