Reklama

Reklama

Likvidátoři

Trailer

Thomas je vdovec a bývalý federální agent. S dcerou se ukryje v Londýně. Když se k němu vloupají 3 muži, zabije je. Jeho fotografie se pak objeví v televizi a do Londýna míří nájemný vrah pověřený americkým zločineckým bossem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Naprostá spokojenost. Já od této podívané dostal přesně to, co jsem od ní očekával a proč jsem do ní šel. Takže se jedná o přímočarou, vážně dynamickou akční jízdu, se současnou absolutní světovou filmovou jedničkou, co se akce týče, Scottem Adkinsem, který tu opět v plné parádě předvádí naplno své mistrovské bojové umění, i když tedy musím i přiznat, že se zde na filmy s ním možná i víc střílí, než bojuje, což ovšem nemění nic na faktu, že je Scott prostě pořád bůh a akce je zde zpracována přesně jemu na míru, takže přehledná, drsná, nápaditá, mající koule, prostě pecka. Mile pak překvapila i zápletka, která sice není ani nápaditá, ani originální, ale rozhodně nenudí, bavila mě, není hloupá, ani naivní, má fakt parádní spád, pořád se něco děje, akce střídá akci, fungují tam dokonce i emoce, takže ani v tomto ohledu není co řešit. Na rozdíl od zvratů se zde dočkáme i napětí a závěrečný happyend upřímně potěší. Eliminators je zkrátka výtečné béčko, stojící samozřejmě především na Scottu Adkinsovi, který to povyšuje celé o několik levelů výš, nicméně i bez něj by šlo o záživnou jízdu, která potěší oko každého příznivce pořádné chlapské akce. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins sice ve větších amerických filmech hraje jen přicmrndávače, ale když dostane v béčku prostor, využije ho naplno. A to se mu podařilo ve snímku "Eliminators", kde je otcem, jenž chce jenom svojí dcerku, která je mu ale vzata. Udělá ale všechno, aby svou dceru dostal zpět. Fajn akční jízda. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Kvalitní poctivé a solidní béčko, které si na nic nehraje. Jede si na jistotu prostě to svoje a dobře to plyne. Hoďka a půl úplně v pohodě. Režie a choreografie není taková, jako u Isaaca Florentina, který natočil většinu filmů s Adkinsem, ale i tak jsou bitky slušný a zabiják byl také velmi dobře vybrán. Ten by mohl z fleku dělat dubléra Adkinsovi - stejné typy. Na 4 hvězdičky to sice u mě nedosáhne, ale zabavil jsem se. 69% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Pořád se nejedná o stoprocentní pětihvězdičkovej film, má to spoustu nedostatků. Na druhou stranu film nabízí pestrou paletu lokací, výborné souboje, slušné přestřelky a hlavně musim pochválit prolénání akčních scén s okolím. Adkins není žádnej herec, ale své postavě dodal dostatečné emoce na to, aby film utáhl. Má proti sobě Hulka, Wade Barrett mu je fakt podobnej a má skvělé hlášky. Jejich dvě bitky jsou dlouhé, kontaktní a maj špičkovou choreografii. Hlavně Adkins, když předvede nějakej akrobatickej kousek, tak mi spadne čelist. I ostatní souboje super! S poldama v nemocnici, a v lanovce. Hlavně se mi líbí, že profi zabiják si našeho hrdinu najde nějakým logickým způsobem, všecko je to odůvodněné a člověk si nemusí říkat, jak vlastně jeden našel toho druhýho? Prostě jsem měl dojem, že profi zabiják se skutečně chová jako profi zabiják. Konečně! Navíc, když běhal Adkinsonovi za zády s pistolí, tak to bylo i celkem napínavé a jen jsem se těšil, až si daj do huby. No a pokud Barrett nestihne naskočit do lanovky, nabídne deset táců dvoum týpkům, aby zkopali Adkinse. Z fleku, v lanovce a bez střihů :-) místy je film asi nechtěně komediální. SPOILER: Například, když Adkins v nemocnici sejme tři policajty a inspektor pak poví "no! kvůli němu mám tři muže ve špitálu" pěknej dvojsmysl. Některé situace jsou i parádně vyhrocené. Zejména když ti tři lupiči přepadnou Scottovi bejvák. I tam byl fajn souboj s pálkama. Film má i parádní tempo a dostatek našlapané muziky. Vizuál televizní, ale i pár krásných záběrů na město jsem si našel. Některé interiéry moc pěkné. Režie dostatečná a akce přehledná. Přestřelky krvavé, možná digitální krev, ale pořád to na mě působí líp, než bez těch cákanců sledovat, jak týpci padaj k zemi. A myslim si, že ty souboje si pustim někdy znovu. Adkins má mimochodem moc rád pistole a brokovnice :-). Solidní akční film. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Toto béčko nemá čím překvapit a více méně spadá do průměru po všech stránkách. Působilo to na mě dojmem nepodařené televizní inscenace, kdy všichni do jednoho odvádějí poloviční práci. Akce se scvrkává pouze na Adkinse a nájemného zabijáka, kteří si to třikrát přes kopírák rozdávají. Potěšilo mě vidět staříka z filmu Vikingové, který jediný nevypadal na plátně ospalým dojmem a škoda, že nedostal více prostoru. Adkins by se měl vyhnout těmto akčním filmům, aby se postupnými kroky nedopracoval k těm horším Seagalovkám........4/10 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama