Reklama

Reklama

Likvidátoři

Trailer

Thomas je vdovec a bývalý federální agent. S dcerou se ukryje v Londýně. Když se k němu vloupají 3 muži, zabije je. Jeho fotografie se pak objeví v televizi a do Londýna míří nájemný vrah pověřený americkým zločineckým bossem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Zabili ste troch mužov!" – „Bola to sebaobrana." Na WWE Studios je stále spoľahnutie, už som to spomínal v inom komentári, síce neprodukujú geniálne filmy, ale v rámci akčných béčok vypustia do sveta vždy celkom obstojné kúsky. Čoho dôkazom je aj tento film, v ktorom si, celkom prekvapujúco, hlavnú úlohu zahral Scott Adkins a wrestler Wade Barrett (ktorý mimochodom vyzerá ako jeho o hlavu vyššie dvojča) si strihol zápornú rolu. Zápletka má logiku, dobre natočených akčných scén je dosť, film si drží tempo, takže ja som sa rozhodne nenudil. Príjemné predjedlo pred hlavným chodom s názvom Boyka: Undisputed. 55 % ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Naprostá spokojenost. Já od této podívané dostal přesně to, co jsem od ní očekával a proč jsem do ní šel. Takže se jedná o přímočarou, vážně dynamickou akční jízdu, se současnou absolutní světovou filmovou jedničkou, co se akce týče, Scottem Adkinsem, který tu opět v plné parádě předvádí naplno své mistrovské bojové umění, i když tedy musím i přiznat, že se zde na filmy s ním možná i víc střílí, než bojuje, což ovšem nemění nic na faktu, že je Scott prostě pořád bůh a akce je zde zpracována přesně jemu na míru, takže přehledná, drsná, nápaditá, mající koule, prostě pecka. Mile pak překvapila i zápletka, která sice není ani nápaditá, ani originální, ale rozhodně nenudí, bavila mě, není hloupá, ani naivní, má fakt parádní spád, pořád se něco děje, akce střídá akci, fungují tam dokonce i emoce, takže ani v tomto ohledu není co řešit. Na rozdíl od zvratů se zde dočkáme i napětí a závěrečný happyend upřímně potěší. Eliminators je zkrátka výtečné béčko, stojící samozřejmě především na Scottu Adkinsovi, který to povyšuje celé o několik levelů výš, nicméně i bez něj by šlo o záživnou jízdu, která potěší oko každého příznivce pořádné chlapské akce. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Velká spokojenost. Co mi hlava nebere je fakt, že tu spousta lidí řeší, že to nemělo kdovíjaký příběh. A co jako? Je to akční film kde jeden super borec likviduje řádku padouchů. Takže jde hlavně o akci a ta je více než povedená a Scott nám opět ukáže, že stále popírá zákony gravitace a dle na prach vysekané postavy je jasné, že se makalo na lahůdku - na Boyku. Tohle je jako předkrm před hlavním chodem vskutku mňamózní a velmi mě potěšil Wade Barrett, který roli nájemného zabijáka zvládl velmi dobře, má se Scottem dva delší fighty, oba dva jsou hodně povedené a rozhodně si ho v podobných rolích zvládnu představit i v budoucnu. Ve filmu se skoro pořád něco děje, takže nuda rozhodně nehrozí, Scott se řeže na všech možných místech (kabina lanovky, nemocniční chodba, přístav, okolí farmy, doma) někdy proti ozbrojené přesile, jindy férovka a souboje jsou přehledné bez milionu střihů. Já se bavil a fandům nadupaných akčáren álá 90tky plně doporučuji. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je špička v béčkových vodách akčného žánru a aj keď nikdy nebude taká hviezda ako JCVD alebo Statham, ukazuje sa v celkom pozeratelných filmoch. Likvidatori neohúria príbehom, to je jasné asi každému, ale režisér Nunn ako aj Adkins sa v akčných scénach skutočne vybláznili a v súbojoch jeden na jedného rozhodne je načo pozerať. 60% - 3* ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli ty tři hvězdy nejsou pro tenhle film až moc.Ten film opravdu jako by vypadnul z devadesátek,ale že by to bylo podobný třeba filmům se Seagalem,to asi moc ne.Steven měl ohromný charisma,což Scott ani v nejmenším nemá.Příběh je jednoduchej,a hlavně příliš nezaujme,nemá to ty správný koule.50%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama