Reklama

Reklama

Likvidátoři

Trailer

Thomas je vdovec a bývalý federální agent. S dcerou se ukryje v Londýně. Když se k němu vloupají 3 muži, zabije je. Jeho fotografie se pak objeví v televizi a do Londýna míří nájemný vrah pověřený americkým zločineckým bossem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Adkins ve filmovém světě, k životu potřebuje jen boxovací pytel, nékoho koho může chránit/pomstít popřípadě, někoho sejme v ringu a bude tím traumatizovaný natolik, že odjede do Asijské země a nebo do Ruska, kde bude mlátit další nešťastníky. Víc toho nepotřebuje a v podstatě by to i tady stačilo, kdyby ovšem ta akce nebyla jedna z nejvíc nudných co sem kdy viděl, né opravdu i Seagal který máchá svýma ručičkama, na nepřátelé kteří sou od něho pět metrů, i takové akční scény představují větší terno než to co sem viděl tady. Jako na bitky se hezky kouká, choreograficky jim nelze nic vyčíst, ale že bych je měl brát vážně ? To se říct nedá, je to spíš takové pošťuchování, ala ty teď plácneš mně a pak zase já tebe a bude to vypadat hodně drsně. Ale už začátek filmu, mně jasně varoval, pozor Adkins nemá žádné vousy, takže to bude logicky stát za hovno, ale já varování nedbal a naivně film sledoval, ve víře že to bude dobré. On pak sice nastoupí Wade Barrett, ten však působí hrozně komicky, neustále Adkinsovi skládá poklonu a švitoří mu do ouška samá hezká slůvka. A ze všech rolí, které Adkins hrál, tak tahle role utrápeného taťky mi asi nejvíc vadila. Jeden z nejhorších filmů s Adkinsem, nu což ta dnešní spokojenost nemohla trvat věčně, však vše nejlepší Adkinsi stále si borec, jen už neber tyhle role. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Poslední dobou stojí akční béčka za vyližprdel. No, to tu rozebírat opravdu nechci. Těšil jsem se na Adkinse a na jeho souboje – to jsem naštěstí víceméně dostal. Víc od toho ale nečekejte. Rozporuplnost – jeden zásadní pocit, který u mě po skončení převládal. Soubojů tu pár máme, není jich nějaké kvantum, ale přiměřený dostatek. Jsou solidně natočeny, chvílemi se jedná jen o obyčejné fighty a chvílemi se tu najde pár skvělých Scottových kousků. I pár zajímavých přestřelek tu máme. To ale bohužel není vše. Příběh je strašně primitivní, což mi moc nevadí, ale je to tak nezáživně podané, že se u toho dá pomalu usnout. Nejsem jediný, kdo tohle zaznamenal. Ale námět trochu připomíná Hard to kill se S.Seagalem – sice jen vzdáleně, ale přesto. Finále mě už moc nezaujalo, krom dlouhých dvou soubojů, které mi přišli jako nejlepší scény z celého béčka. Herci jsou dostatečně zvolení, stejně jako hudba. Podruhé bych si to ale už nepustil. Kvůli výbornému Scottovi to za to stojí, jinač je to obyčejná béčková jednohubka. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins sice ve větších amerických filmech hraje jen přicmrndávače, ale když dostane v béčku prostor, využije ho naplno. A to se mu podařilo ve snímku "Eliminators", kde je otcem, jenž chce jenom svojí dcerku, která je mu ale vzata. Udělá ale všechno, aby svou dceru dostal zpět. Fajn akční jízda. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Do Thomasova (Scott Adkins) bytu vtrhnou tři ozbrojení muži a on je v sebeobraně zabije. Tato událost se rychle šíří všemi zprávami. Thomas se po incidentu probere v nemocnici a zjistí, že je připoután pouty k lůžku. Thomas musí jednat, aby ochránil svoji dcerku Carly... Z děje by se dalo vyzradit více, ale to by pak nebylo překvapení. Wade Barrett (Stuart Alexander "Stu" Bennett) jako Bishop je Adkinsovi zdatným soupeřem a jejich dva kontaktní souboje stojí za to. Několik málo informací ze závěrečných titulků: Tim Man - bojový choreograf / Fight Choreographer, Dan Styles - koordinátor kaskadérů / Stunt Coordinator, Tiago Silva - Thomas Stunt Double a Jason Beeston - Bishop Stunt Double. Film nabízí poctivou akci zabalenou v koukatelném příběhu. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli ty tři hvězdy nejsou pro tenhle film až moc.Ten film opravdu jako by vypadnul z devadesátek,ale že by to bylo podobný třeba filmům se Seagalem,to asi moc ne.Steven měl ohromný charisma,což Scott ani v nejmenším nemá.Příběh je jednoduchej,a hlavně příliš nezaujme,nemá to ty správný koule.50%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno