Reklama

Reklama

The Glitch: Chapter Two

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Kanada, 2018, 10 min

Režie:

Kyle Godfrey

Scénář:

Kyle Godfrey

Hrají:

Keanu Lee Nunes

Obsahy(1)

The Glitch je krátký hororový film napsaný a režírovaný Kylem Godfreyem a Davidem Ajibodu, natočený jako koncept k chystanému celovečernímu filmu. Druhý díl The Glitch se točí kolem neznámé bytosti, která pronásleduje svou oběť prostřednictvím používání jejího telefonu. Když se podíváte na Glitche na obrazovce svého telefonu, jste prokleti. (BrianStorker)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak druhý díl se svezl na kvalitě toho prvního. Akorát že tentokrát je buchta už v řiti a její maník objeví záhadnou bytost na telefonní fotce a ona jde teď i po něm. Jen netuším, proč čekala tak dlouho, než si pro něj taky přišla. Asi bylo zapotřebí, aby si nabrnknul další kost a ukázal jí Glitchovo tajemství (podobu) na další fotce. Kdyby to mělo alespoň slušnou atmosféru, když už zápletka je vyčpělá jak týden otevřený lahváč… ()

BrianStorker 

všechny recenze uživatele

The Glitch je krátký hororový film napsaný a režírovaný Kyleem Godfreyem a Davidem Ajibodu,natočený jako koncept k chystanému celovečernímu filmu. Druhý díl The Glitch se točí kolem neznámé bytosti, která pronásleduje svou oběť prostřednictvím používání jejich telefonu. Když se podíváte na Glitche na obrazovce svého telefonu, jste prokleti. ()

Reklama

Reklama