Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 11

(série)
USA, (1982–1983), 8 h 15 min (Minutáž: 25–120 min)

Tvůrci:

Larry Gelbart

Předloha:

Richard Hooker (kniha)

Hrají:

Alan Alda, Mike Farrell, Harry Morgan, Loretta Swit, David Ogden Stiers, Jamie Farr, William Christopher, Kellye Nakahara, Jeff Maxwell, Deborah Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(16)

Recenze (2)

Galerie (13)

Zajímavosti (63)

  • Když Hawkeye (Alan Alda) zavolá do studia 20th Century Fox, aby si promluvili s Marilyn Monroe, předstírá, že je baseballový hráč Ted Williams z Boston Red Sox. Během své šarády říká „slečně Panamě“ do telefonu, že miloval hraní pro fanoušky v levém poli, po kterém údajně zavěsila, protože udělal chybu v pozici, kterou hrál Ted Williams. Ve skutečnosti byl Ted Williams levým vnějším polařem, takže Hawkeye měl pravdu. (sator)
  • Když se natáčel poslední díl, producenty kontaktoval vzdělávací a výzkumný Smithsonův institut s prosbou o dar v podobě nějaké kulisy z filmu. Producenti okamžitě souhlasili a poslali jim stan, ukazatele a celý obsah Bažiny, kterou obývali Hawkeye (Alan Alda), B.J. (Mike Farrell), Trapper (Wayne Rogers), Charles (David Ogden Stiers) a Frank (Larry Linville). Smithsonův institut má Bažinu vystavenou dodnes. (HappySmile)
  • Když Klinger (Jamie Farr) podá Hawkeyemu (Alan Alda) poštu, uvidíme razítko. Známkou je Inkwell and Quill ze série Americana. Byla vydána 8. prosince 1977, což je 24 let po podepsání příměří. (sator)

Reklama

Reklama