Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Běžeckého závodu roku v sousedním táboře se účastní vrcholový sportovec. A protože do 4077 má dorazit profesionální sprinter, ihned jej přihlásí do závodu. Bohužel domnělý sportovec je starý muž, otec sprintera. Sázky jsou uzavřeny a závod se musí uskutečnit. A tak za MASH 4077 musí nastoupit - s boží pomocí- otec Mulcahy. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch nemnoha dílů, kde major Winchester ukáže, že má v sobě i něco víc než svoji snobskou nadutost a povýšenost. Zároveň jeden z jeho nejsilnějších a nejdojemnějších partů z celého seriálu... Silnější už jen ten ze závěrečného dílu, kde se rozhodne povznést kapelu místních hudebníků. Vtipná zápletka s během je tu ve skutečnosti jen jako pozadí a omáčka kolem. Byť závěrečný Klingerův gag mě rozesmál asi na 10 minut :-)) ()

Zajímavosti (4)

  • Když Klinger (Jamie Farr) podá Hawkeyemu (Alan Alda) poštu, uvidíme razítko. Známkou je Inkwell and Quill ze série Americana. Byla vydána 8. prosince 1977, což je 24 let po podepsání příměří. (sator)
  • Captain Marvel, také znám jako Shazam, je superhrdina z amerických komiksů původně vydávaných vydavatelstvím Fawcett Comics (od r. 1939) a posléze vydavatelstvím DC Comics (od r. 1972). (sator)
  • Když jsou hlavní hrdinové v baru, pijí pivo z plechovek, které v době korejské války neexistovaly. Třídílné ocelové plechovky otevírané otvíráky na konzervy zvaným „church key“ byly v té době vše, co měli. (sator)

Reklama

Reklama