Reklama

Reklama

Ranč U Zelené sedmy

(seriál)
  • Slovensko Ranč Pri zelenej sedme
všechny plakáty
TV spot 12
Komedie / Rodinný
Česko, (1998–2005), 18 h 49 min (Minutáž: 26–29 min)

Hrají:

Miroslav Noga, Milena Steinmasslová, Jana Štěpánková, Lubomír Kostelka, Marián Beník, Pavel Zedníček, Ivana Škarková, Patricie Pagáčová, Robert Jašków (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(42)

Obsahy(1)

Donedávna byli Kudrnovi rodina jako každá jiná. Žili ve městě, maminka (Milena Steinmasslová) optička, tatínek (Miro Noga) počítačový programátor, děti typické "oběti konzumní společnosti". Jediným disharmonickým bodem jejich životů bylo soužití se sarkastickou babičkou (Jana Štěpánková), upoutanou na kolečkové křeslo a nešetřící jízlivými poznámkami. Pak se to ale stalo - jistý notář jim telefonicky oznámil, že Kudrnův strýc Hubert (o kterém slyšeli poprvé) zemřel a odkázal jim statek. Maminka, nadšená zastánkyně zdravého života, to uvítala s nadšením, ostatní s rozpaky. Přesto se Kudrnovi na ranč přestěhovali a začala tím velká zemědělská sága, kdy se pošetilí městští lidé naivně pouštějí do sžití s přírodou. Nad některými nápady jejich nejbližší soused, starousedlík Jeřábek (Lubomír Kostelka), jen kroutí hlavou. (Česká televize)

(více)

Videa (17)

TV spot 12

Recenze (207)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za jakési poselství o životě mimo velkoměsto a učinění venkova jaksi sympatičtějším místem obecně. Taková snaha se cení. Zbytek tohoto díla mě prostě nijak neoslovil. Nevím, co bych dál mohl hodnotit. Nemám prostě moc rád takové ty příběhy rozjuchané rodinky a jejich patálie při pokusu být jako my, aby nám byli bližší. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Skvělý rodinný seriál o jedné střeštěné rodince, která zdědí ranč. První řada je zcela jistě geniálním přínosem české kinematografii, děj je zajímavý a díky své krátkosti trampoty měšťanů nemají jedinou šanci přestat bavit. Sympatičtí hrdinové, především babička a soused, a velice vtipný scénář Ivo Pelanta je tak vynikající kombinací, kvůli které si rozhodně nelze nechat tento seriál ujít. ()

Reklama

eileen odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je něco pro mě naprosto nepochopitelného, nekoukatelného, napsala bych nejraději až dementního. Pro jakou věkovou skupinu to má být, to je neidentifikovatelné. Naprostá zbytečnost, nyní navíc po několikáté v TV a ještě po 21. hodině večer, což je hrůza, jen to zahlédnu v programu a už se mi ježí vlasy na hlavě!!!! ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Postupně jsem místy přihlouplému příběhu přišel na chuť  1)  navzdory křečovitým pokusům o vtip a nadsázku i nevěrohodným postavám (babička, učitelka Peštová). Ale počítá se milá atmosféra a pěkní kluci (synové)._____ 2)  14letý Marián Beník (Štěpán) po stavební průmyslovce pokračoval Vysoké škole báňské v Ostravě. Jestli ji dokončil, netuším. Jeho masturbační video pro Bel Ami (produkuje homosexuální porno) mě sice překvapilo, ale chlapec je očividně dobře vybaven._____ 3)  Zajímavý 11letý Pavel Zedníček (Matěj) mě zaujal svým roztomilým moravským přízvukem. Ve třetí řadě, kdy mu bylo už 17 (natočena 2004), vypadal fakt sexy. Bohužel však podle tvguru letos v létě zemřel._____ 4)  Věk protagonistů uvádím k prvnímu výskytu v seriálu - 1998._____ 5)  Při opakovaném zhlédnutí zvyšuji hodnocení o jednu hvězdičku. ()

Arccos 

všechny recenze uživatele

Kdyby lidi sledovali tohle a ne přitroublé akční seriály, byl by konec blbe nálady ve státě. Protoze právě tak na mě seriál působí. Většinou vtipný, oddychový a hlavně pro celou rodinu. Druhá a třetí řada o poznání slabší, ale komu se líbila jednička, už od nich neodejde. Excelentní Jana Štěpánková (a její-babiččiny hlášky). ()

Galerie (14)

Zajímavosti (15)

  • Ač děj seriálu se odehrává nedaleko Českých Budějovic, v půběhu první série se objevuje většina aut se zlínskou poznávací značku. Je to důsledek toho, že zpočátku na seriálu spolupracovaly Zlínské Ateliéry. Rovněž úvodní scény seriálu, které se odehrávaly na pražském sídlišti ve Vysočanech, byly filmovány ve Zlíně, konkrétně na sídlišti Jižní Svahy. (Lkprak)
  • Třetí řada se natáčela z velké části během léta 2003, od 7. 7. 2003 do 15. 8. 2003., zimní scény mezi 18. 1. až 29. 1. 2004, jarní následně 25. 3. až 18. 4. 2004. (Likan7)
  • Filmovalo se i na nádraží Městečko u Křivoklátu, ve Velkých Přílepech, Horní Lhotě, Drnovicích, na nádraží ve velkých Karlovicích, Boskovicích. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama