Reklama

Reklama

Scooby-Doo na stopě

(seriál)
  • USA Scooby-Doo, Where Are You! (více)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Všude je tolik strašidel! Kde je zase Scooby Doo, aby svým kamarádům pomohl vyřešit záhadu! (oficiální text distributora)

Recenze (68)

Riziko 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne slabé príbehy s množstvom do očí bijúcich logických nedostatkov, ktoré robia akékoľvek ďalšie sledovanie neznesiteľným. Serióznosti seriálu samozrejme nepridáva takmer v každej časti sa objavujúce: "Okh, mhoje okhuliarhe, bes nikh vhobes niz nevhidhim." V porovnaní so Scooby Doo Show je to slabé ako gruzínsky čaj trikrát prevarený. ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Scooby-Dooby-Doo neváhej, a dej se námi zlákat. Scooby-Dooby-Doo neváhej,  a přestaň dál se flákat. Musíme jít tam. No tak Scooby-Doo, copak máš, proč třeseš se jak ratlík? Nesimuluj zas a hned se vzmuž,  a ukaž, že si chlapík. Vždyť přece víš a chápeš, že musíme záhadu hned ze stolu smést. Rychle smést. Tak už se připrav na svůj úkol, nechtěj to zas na někoho svést. Znovu svést.  Scooby-Dooby-Doo neváhej, plavat nech, co tě leká. Pomáhej nám dál Scooby-Doo, vždyť práce už tě čeká. Touto znělkou v Češtině začínal za mých dětských let první seriál o detektivním psovi Scooby-Dooby-Doo a partě kamarádů určených spíš pro puberťáky ale ty seriály byli tak neškodné že to sledovali i děti . ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Duchárska detektívka pre malé deti. Zápletka dokolečka tá istá. Hľadá sa bubák, a tým bol väčšinou správca, majiteľ budovy v ktorej sa daný diel odohrával. Naivné a blbé, až je to dobré. Síce nemalo nárok nepatriť medzi topky, a to ani v detstve, ale vďaka vydarenej kresbe a streštenosti nikdy zásadne nesklamalo. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Seriál, který odstartoval život mé nejoblíbenější animované postavy. Celá parta a její řešení záhad mě už jako malého uchvátilo a od té doby jsem začal sledovat téměř vše kde se Scooby a jeho parta objevili. Po xxx letech jsem si dal celý seriál znovu a stále je to pro mě nenáročná zábava na pobavení. ()

ASSBURGER 

všechny recenze uživatele

Vôbec prvý seriál Scooby Doo ktorý kedy vyšiel a hneť perfektný v každom smere zábava,záhady.... Ked niekedy pozerám staré časti tohto seriálu tak spomínam na to ako som to niekedy pozeral znova a znova dookola asi 5 krát a aj tak ma to neprestalo nudiť. Dá sa povedať že som jedným z naj. fanúšikov aj ked to nemám medzi obľúbenými aj tak to jeden z najlepších animovaných seriálov ktorý som kedy videl možno aj najlepší (okrem South Park). Proste 5/5 určite, Scooby Doo a Tom and Jerry sú najlepšie animované rozprávky môjho detstva. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (35)

  • Na počátku seriálu stál Fred Silverman, producent a šéf společnosti CBS, která hledala nový denní pořad. (CrypzzXD)
  • Ve 2. epizodě první série má Shaggy v jednu chvíli blondďaté vlasy, zatímco v předešlých a v následujících záběrech vždy klasicky světle hnědé. (fiLLthe3DD)
  • Podle tohoto seriálu bylo natočeno pár animovaných celovečerních filmů a dokonce dva hrané. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama