Reklama

Reklama

Scooby-Doo na stopě

(seriál)
  • USA Scooby-Doo, Where Are You! (více)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Všude je tolik strašidel! Kde je zase Scooby Doo, aby svým kamarádům pomohl vyřešit záhadu! (oficiální text distributora)

Recenze (68)

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Moja 2. najobľúbenejšia verzia Scooby-Doo hneď po The Scooby Doo Show Opäť skvelé príbehy, zábava, zápletky, pozerateľnosť. Je to iba o trošku menej zábavné ako spomínané Scooby Doo Show, ale aj tak za mňa 5 hviezd. A 2 najlepšie veci, ktoré v oblasti Scooby Doo existujú. Hanna-Barbera sú úžasní. ()

Jožin 

všechny recenze uživatele

Opäť rozprávka na ktorej vyrastal takmer každý. strašne rád som to pozeral a hádal kto by mohol byť zločincom pod maskou. Len niektoré časti boli tak blbo spravené, že ste vedeli kto je tým zločincom, také časti som nemusel. je to naozaj klasa seriál k popukáni, hlavne keď sledujete Shaggyho a Scoobyho :-) !!!!! ()

Reklama

filmator 

všechny recenze uživatele

Hanna-Barberovský tv kreslený seriál, zábavný, vtipný, jednotlivé díly opakují podobnou formulku, ale to je u Colomba taky. Mnohem lepší než pozdější série, ve kterých jsou hrdinové malí a kýčovitě nakreslení (podobně jako paskvil Tom and Jerry Kids). Prostě - tohle je ta původní klasika, která stojí za zhlédnutí. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

7 / 10 Väčšina z nás má už detstvo nenávratne za sebou a časy, keď sme skalopevne verili, že za každým rohom číha smrťka a pod každou posteľou prebýva strašidlo, sú už dávno preč - o to viac môžeme byť šťastný, že hlavná sila tohto seriálu netkvie v jeho deji, či v technickom spracovaní, ale v tom, že nám tieto bezstarostné časy pripomína. A to je vlastnosť veľmi ojedinelá - ojedinelá a potešujúca. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější série ze všech Scoobyů. Je to originál a i když tento celý seriál (i frančíza) má okatý konec, že ti duchové jsou převlečení zloději, i když je to šablonovité, tak se mi to líbilo. Sice se mi obvykle nelíbí ten typ kresby u lidí - jakože realistický - ale líbily se mi hlavně ty různé zvuky při scénách (u spadnutí, či sklouznutí). A právě zvuky a ty honičky se mi nejvíc líbilo na tomto seriálu ()

Galerie (9)

Zajímavosti (35)

  • Podle tohoto seriálu bylo natočeno pár animovaných celovečerních filmů a dokonce dva hrané. (CrypzzXD)
  • Seriál měl premiéru v září roku 1969 a od prvního vysílání byl obrovským americkým trhákem. (CrypzzXD)
  • Postava Freda byla pojmenována podle tehdy výkonného ředitele firmy CBS Freda Silvermana. (helloween93)

Reklama

Reklama