Reklama

Reklama

Posádka se snaží pomoci mladému inženýrovi, jehož posedlost ohrožuje loď. (SkyShowtime)

Recenze (6)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když znáte osobně několik lidí, které v tom lze spatřit, tak v tom dílu vidíte spoustu jemných detailů - jak v ústřední postavě, tak v reakcích okolí. A zejména Picard s Geordim tu reprezentují Star trekový společenský utopický optimismus, který je prostě hezké vidět. Celkově spíše dramaticky-osobní díl, který ale velmi dobře využívá SF prostředí hvězdné lodi jako funkční kulisu - řemeslně až nečekaně dobře zpracované ve všech směrech. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viac komická epizóda, v ktorej sa väčšej drámy nedočkáme, lebo je zameraná na psychológiu jednej (neznámej) postavy. Také lážo-plážo. Už viackrát mi napadlo, a tu bola aj názorná úkažka, ako nelogicky fungujú rekrepaluby, keď nie sú nijako zamknuté a tak hocikto môže do nich vstúpiť a načapať kolegu na hruškách. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dwight Schultz, psychopat z A-Teamu, opět zasahuje v podobné roli. Ty scény ze simulátoru byly opravdu absolutní, samotný děj už slabší. Wlezley tu má další záchvat nesnesitelnosti, sice si tu dělá z Barclayho srandu, ale nakonec to bude on, kdo (naštěstí) bude muset seriál vyklidit. Naopak Barclay si ještě užije několikrát hlavní roli nejen v TNG, ale i ve VOY. A k tomu všemu proudový kapacitátor .... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama