Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výsadek z Voyageru (Harry, Sedmá a Neelix) se dostanou do přestřelky mezi dvěma znepřátelenými rasami Kraylorany a Annari. Kraylorané převážejí lékařský materiál a jejich loď utrpěla vážné škody. Rozhodnou se jim pomoci a podaří se jim odehnal Annari. Harryho tak pohltí pomoc Kryloranům, že se stane jejich novým kapitánem. Annari se mezitím setkají s Janeway. Podle nich jsou Krylorané nebezpečná rasa. Je to ale pravda? (Varan)

(více)

Recenze (6)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamatoval jsem si to jako vzpouru Harryho Kima, ale ona to byla akce s požehnáním kapitána. Jeho urputná snaha vypadat jako rozený vůdce mi ovšem z paměti nevymizela. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silný 2* nebo slabý 3* - Garrett Wang by epizodu možná (?) utáh, ale Harry Kim moc ne - minimálně ne s tímhle scénářem. Kimova osobní linka jede předvídatelná klišé, zatímco hlavní linka... vlastně taky. Když tam Kim pokračuje jen na dobrý slovo v misi potom, co se provalí očekávané, tak to je hodně výsměch Federačním principům - a jeho závěrečný manévr je najisto proti mezihvězdným zákonům (minimálně dneska by byl - a z dobrých důvodů) - a může za to samozřejmě jako vždy mizerná kapitánka Janeway, co misi odsouhlasila aniž by si vůbec ověřila základní skutečnosti. Ale jako... v TOS, TNG nebo SNW bych na to nadával, ale v rámci Voyageru to je opět bohužel vlastně docela slušnej díl. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama