Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doyle je ve svém bytě postřelen a zatímco v nemocnici bojuje o život, Cowley s Bodiem se pokoušejí zrekonstruovat události několika posledních dní a přijít tak vražednému útoku na kloub. Cowley totiž nevěří na náhodu a je přesvědčen, že střelba nějak souvisí s poslední akcí CI5 proti teroristické skupině z jihovýchodní Asie, v jejímž průběhu dva teroristé zahynuli. Postupně skutečně vychází najevo, že případ má poměrně nevábné politické pozadí, ve hře je však i motiv osobní msty. Ať tak nebo tak, důležité je identifikovat osobu, která stiskla spoušť a zabránit jí v další akci. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Omlouvám se, že jsem v pár minulých dílech osočoval Doyla z flákání. Neměl jsem používat tak silný výraz, protože teď nenalézám slova pro to, co předvedl v tomhle díle. V podstatě po celý děj se vyskytoval buď v poloze ležmo se zavřenýma očima, nebo coby rozmazaný duch navlečený v jakési kubistické japonské vlajce a v obličeji natřený na bílo nějakým obzvlášť líným maskérem. Kromě režiséra už k filmu nepouštějte ani scénáristy, protože Doylovy monology či dialogy mi ze všecho nejvíc připomínaly Jolandiny promluvy (budiž zemi lehká!). Nutno dodat, že ani Bodie v tomhle díle kromě několika kratších či delších sprintů moc úspěšné akce nepředvedl.Zkrátka, jestli Kauli bral své povolání vážně, měl okamžitě po uzdravení propustit Doyla a spol. a vzít do služby tu asiatskou krásku. Vždyť ona postřílela či zranila kromě Doyla celou řadu zaměstnanců CI5, Bodie měl jediné štěstí v tom, že přišel na místo činu vždy pozdě. Jeho zato ztrapnila v závěru, kdy mu postřelená (!) ujela v nějakém velmi nápadném šlapacím autíčku (!!), takže Bodiemu nezbývalo nic jiného než ve svém nadupaném fáru zachmuřeně naslepo křižovat Londýn až do večera. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se pokusili do tohoto seriálu přinést i nějaké ty emoční chvilky, když už se s naší ústřední trojicí „lopotíme“ tolik dílů a sérií. Odnesl to chudák kudrnatý Doyle, který měl opravdu na kahánku, ale chlapec má tuhý kořínek a tak se musel Bodie spolehnout především sám na sebe a na Cowleyho sarkasmus. Děvče – zabiják si taky nevedla špatně, jediné co mi trochu lezlo na nervy, byly některé ty „halucinogenní – rozmazané scény s umírajícím a vzpomínajícím Doylem). Některé dobré – jiné nepříliš dobře zvládnuté, ale i tak si to udrželo slušně průměrnou kvalitu… ()

Reklama

Reklama