Reklama

Reklama

Star Trek: Picard - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2022, 7 h 54 min (Minutáž: 39–56 min)

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Patrick Stewart, Alison Pill, Jeri Ryan, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Orla Brady, Evan Evagora, Brent Spiner, Isa Briones, John de Lancie, Sol Rodriguez (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Druhá série seriálu Star Trek: Picard zavede legendárního Jeana-Luca Picarda a jeho posádku na smělou a vzrušující novou cestu do minulosti. Picard musí shromáždit staré i nové přátele, kteří budou čelit nebezpečím Země 21. století v zoufalém závodu s časem, aby zachránili budoucnost galaxie – a postaví se v konečné zkoušce jednomu ze svých největších nepřátel. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (34)

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá serie má proti té první řadu nešvarů....je skutečně chvílemi příliš užvaněná a natahovaná...zkrátit ji tak o dva díly a nahustit děj by pomohlo. Například celá zápletka s agentem FBI je vlastně zbytečná, jeden díl zakončuje cliffhangerem a v dalším díle je vše ihned vyřešeno...ale pořád je to v tom díle to lepší, než dialogy mezi Raffi a Sedmou. A stejně jako v první serii je tu zase v podstatě padouchem doktorka Jurati. Jak nečekané. Ale postavy celkem fungují, Q je prostě sympaťák, Dr. Soong je tu tedy hodně charakterově upraven, ale brent Spinner hraje dobře, no zase tu máme hrabání se v minulosti, ve které jsou lidské bytosti tak pořád zaseklé. Odhalíme tak jednoho z Picardových kostlivců ve skříni, a přimějeme ho k určitému odpuštění sebe samému. SPOILER. I když zápletku s minulostí vztaženou k matce, schovanou v bludišti podvědomí jsem souběžne sledoval i v seriálu Moon knihgt...proč to musí najednou požívat všichni? Tajemství minulosti, pohřbené vzpomínky, postava matky? Ale je fakt, že poslední epizoda to celé zachránila...začátek napínavý, no a konec nutný, jak v rámci vývoje postav, tak příběhu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostředek trochu drhne, ale jinak jsem nadšen a spokojen. Picard mě bavil od samotného začátku a druhá série na tom vůbec nic nezměnila. Není kvalitativně ani horší, ani lepší, je prostě stejně dobrá a to se cení. Nápad je skvělý a zpracování mi sedlo, nemusel jsem u toho ani jednou nadávat, že to przní značku (což u Disca dělám furt). Herci jsou samozřejmě výteční, John de Lancie exceluje, nejsou zde žádné nudné výplně a prostě se pořád něco děje. Je tady akce, napětí, emoce, Star Trek to nepřipomíná, protože to Star Trek je. Prostě poctivá sci-fi, ve které jenom zamrzí méně prostoru pro Isu Briones. Na finále se těším, bude to epické! 95%. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[58%] Druhá série Picarda se dle mě moc teda nepovedla. První epizoda je naprosto perfektní, prostě to mělo podobnou úroveň jako první řada. Druhý díl už působil trochu zvláštně a ani ta postava Q mě moc v novém provedení nezaujala, ale pořád to bylo smysluplné. Od třetího dílu jsem se nudil až do konce. Většinu aspektů jsem pochopil, ale ty postavy mi přišly neskutečně nudné, včetně samotného Picarda, který mě zde též moc nebavil. Poslední, desátá epizoda to nějak logicky uzavřela, ale nadšený jsem z toho celkově nebyl. Technická stránka a rozpočet, to zde bylo výrazně nižší. Nebudu z téhle nepovedené série dělat brak (koukatelný průměr to je), ale oproti té první to šlo dost dolů. Víc zde psát asi nebudu. Sem tam se objevily známé postavy, ale neměl jsem z nich takovou radost jako v první sérii. Na třetí a poslední sérii Picarda nevím, jestli se mám těšit, ale tak třeba to klapne …. možná. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá série se táhne jako sopl z nosu, aby byla zakončena zcela dle očekávání po 10 dílech, kde se nestane téměř nic a navíc přesah do další série je zcela nulový. Žádná z nových postav, až na Rafi, se tam neobjeví. Q mě bavil nakonec nejvíc i jeho úmysl s Pickardem. PS: Proč ten Rios v hubě pořád žmoulá doutník, když není snad ani v jedné scéně zapálený (to samé platí i pro předchozí sérii)? 61% ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

IGN gave the season a negative review saying, it "might just be the worst season of Star Trek ever produced." The review also stated that although the season "started off in a good place, looking to amend some of the missteps of the show's freshman year ... in attempting to embrace and celebrate the things that fans love about Star Trek, the show fell into the trap of regurgitating old concepts." ()

Galerie (432)

Zajímavosti (2)

  • V poslední scéně ve skleníku „skočí“ kvůli mizernému střihu hlavní hrdinové z centra skleníku ke dveřím. (cerdax2)

Reklama

Reklama