Reklama

Reklama

Putování s dinosaury

(seriál)
  • Velká Británie Walking with Dinosaurs (více)
Velká Británie / Německo, 1999, 3 h (Minutáž: 30 min)

Scénář:

Georgann Kane

Hudba:

Ben Bartlett

Hrají:

Kenneth Branagh (vypravěč), Avery Brooks (vypravěč), André Dussollier (vypravěč)
(další profese)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Znovu se můžete vrátit do dávno minulých časů a prožít velká prehistorická dobrodružství s neobyčejnými tvory, kteří žili na naší planetě. Naše cesta začíná před mnoha a mnoha miliony let ... Tvůrci oscarové série PUTOVÁNÍ S DINOSAURY se vrací, aby vám přiblížili napínavé, akční, prehistorické dobrodružství, u kterého vám budou vstávat vlasy na hlavě. Díky nim se můžete znovu podívat do země těch nejpodivnějších DINOSAURů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (181)

Guran 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, že Kenneth Branagh je tak vynikající režisér, aby zfilmoval i dokument o mých oblíbených dinosaurech. O téma "Dinosauři" jsem začal mít obrovský zájem jako malý kluk, respektivě jsem se na ně stal závislý a to vše díky filmu "Jurský PArk", který je podle mého nejlepší film světa. Dnes jsou pro mě dinosauři jenom krásnou nezapomenutelnou minulostí a legendou. Už to nejsou časy, kdy jsem s otevřenou hubou hleděl do knihy o dinosaurech a pamatoval si každé slovo. Dnes už myslím na budoucnost a dodělávám školu. Tento film je moc pěkný. Efekty jsou pro dnešní dobu sice stárnoucí, ale to u každého filmu, i u Jurského Parku. Kennethe a Stevene, děkuji vám. ()

SacRoS 

všechny recenze uživatele

re freshmaker: Už nehoubuj, píšeš sem pak nesmysly... Co by jsi chtěl od televizní produkce? Vizuální kvalitu hodnou filmu Avatar? Jako sorry, ale srovnávat to s Jurským parkem, tobě asi vážně kape na karbid! Ještě by mne zajímalo, co si tam podle tebe vymýšleli? Dle mého názoru minimum věcí, které se prostě nedají zjistit a i to se snažili doplnit věrohodně... A poslední věc - 25let zpět u tv produkce zapomeň na triky, jaké se používají dnes... ____ Šperk pokladnice BBC, jehož nepatrný kousek v podobě VHS setu mám na poličce mezi svými Top10:) ()

Reklama

KacHnAop 

všechny recenze uživatele

Jak jsem byl malý, měl jsem dinosaury neskutečně rád. Snažil jsem se o nich vědět co nejvíc. Kupoval jsem knížky a neustále četl nové a nové informace o těchto pozoruhodných tvorech, ale stále mi to ještě nestačilo. Jednou jsem si v televizi vyhlédl Putování s dinousary a po zhlédnutí prvního dílu jsem pak nevynechal ani jeden. Skvěle počítačově zpracovaný seriál, který mám opravdu rád. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

Nejzdařilejší, minimálně po animační stránce dodnes nepřekonaný dokument o pravěku, který ve mně znovuprobudil lásku k dinosaurům. Nádherná zvířata, jednoduché, ale poutavé příběhy v původním dabingu podbarvené podmanivým hlasem Alfréda Strejčka a ve čtvrtém dílu největší klad- má životní láska v celé své nebezpečné žluto-černé kráse. ()

TenKratofil 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší dokument, který na dané téma vznikl. Doby, kdy jsem sedával téměř každý den u kazet s tímhle počinem, těm už dávno odzvonilo, dnes se tak jednou za půlroku vracím k jeho shlédnutí. Nejikoničtější je podle mě hlas pana komentátora. Nevím a asi nechci znát jeho jméno, aby neztratil svojí magičnost. Příběhy o létavých plazích a plazích pod hladinou mě moc nebavili. Ale stále to neubere ani jednu hvězdu protože i přes to byly skvěle zpracované. Přijde mi, že efekty tehdy byly věrohodněji zpracované, než jsou v některých filmech dnes. Asi až budu mít čas, hned si ho pustím ()

Galerie (10)

Zajímavosti (22)

  • První díl "New Blood" se mihne na pozadí v televizi v jedné ze scén dalšího seriálu BBC Torchwood (od r. 2006), konkrétně v 9. epizodě 1. série. (MsUtahraptor)
  • Putování s dinosaury se stalo nejsledovanějším seriálem v historii BBC a ve Spojených státech současně nejsledovanějším dokumentem v historii kabelové televize. (Dr.Okamura)
  • Jedna minuta filmu vyšla producenty na 37 654 liber. (ČSFD)

Reklama

Reklama