Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Kimino pátrání po nelegálním překupníkovi zbraní Boba vrhne do další nebezpečné operace v utajení. Hranice mezi spravedlností a pomstou se začne rozmazávat. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten usmolený pokus navázat na 1. sérii se absolutně nepovedl, takže zhruba v polovině to tvůrcům  dojde a nezbyde jim,  než vyslat na scénu  jedinečného Alexeje Manvelova v roli arménského překupníka zbraní Viktora, který to celé veledílo naštěstí překlopí do černé komedie a tím zachrání jednu hvězdu navíc. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klobouk dolů, jak Steve, alias Bob v podání výborného Toma Waese táhne skoro celou sérii. Je to hodně podobné, jako jednička se skoro stejným konceptem i místy černo- komediální zápletkou, která to hned v prvním díle nečekaně postavově rozetne, aby se k tomuhle stěžejnímu momentu neustále vracela. Příběhově to místy skřípe, ale tohle vše přebíjí dobří herci a vypečené, scenáristické nápady, které mně někdy přijdou jak tažené z klobouku. Ve finále je to maličko horší, přesto stále nadprůměrná podívaná s nezaměnitelnou atmosférou, která se jen tak nevidí. Oblíbené postavy: Bob, Nathalie, JP, Laurent, Lisa, stará máti, plus ta pošahaná dvojka tanečníků z ranče. ()

Reklama

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3x sláva, druhá série je skoro stejně dobrá, jako ta první! Charismatický Bob jako agent v utajení si tentokrát hodlá došlápnout na obchodníky se zbraněmi, ale neustále ho také pronásledují události z 1.série, jejíž dějová linka stále na pozadí pokračuje. Scénáristé se zde opravdu vyřádili a připravili nám několik infarktových momentů, byť občas už jdou přes čáru uvěřitelnosti. Hlavní záporák JP mě bavil ještě víc, než Ferry z řady první. Tento seriál prostě baví a nenechá diváka v klidu vydechnout, takže sem s 3.sérií! ()

hanagi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti poměrně reálné první řadě se ve dvojce scénáristé celkem výrazně utrhli ze řetězu. Co chybí na uvěřitelnosti, to vynahradili zběsilou akcí a množstvím téměř infarktových situací, ve kterých se zdálo, že už se nedá nic zachránit. Moc mě bavila 8. epizoda - jak to vypadá, když má agent v utajení opravdu špatný den. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série se z mého pohledu vyznačuje značným množstvím náhod na samé hranici uvěřitelnosti a velkou roli tady hraje určitá hloupost hlavních aktérů vydávaná často za odvahu. Efektem je divácké napětí a obvyklá radost a následné uvolnění z opakovaných zdarů, bez kterých by seriál nemohl fungovat. Navzdory těmto scénáristickým berličkám pro mě byla druhá řada seriálu Undercover těžce návyková a nemohl jsem se dočkat, až si k němu budu moct opět sednout. S faktorem šťastných náhod mi došla trpělivost v závěru, ten happy happy happy end mě lehce rozladil. Bob je tahoun, ale kvůli dobrýmu kinu bych ho obětoval. ()

Reklama

Reklama