Reklama

Reklama

Magnum

(seriál)
Akční / Dobrodružný / Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (1980–1988), 129 h 3 min (Minutáž: 43–90 min)

Hrají:

Tom Selleck, John Hillerman, Roger E. Mosley, Larry Manetti, Jeff MacKay, Angela Lansbury, David O'Malley, Gwen Verdon, David Hemmings, Brandon Call (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(161)

Bývalý americký námorný dôstojník tajnej služby sa stane súkromným detektívom na voľnej nohe na Havaji a rieši záhadné kriminálne prípady, pričom zažíva rozmanité dobrodružstvá. (SkyShowtime)

Recenze (67)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Vynikající T.Selleck, který je tak nějak vždy nad věcí. Zewluje si ve vypůjčené vilce na pláži, prohání se ve vypůjčeném ferrari a i ty hadry co má na sobě nejsou určitě jeho. T.C. se svojí helikoptérou je vždy po ruce a společně s Rickem Magnuma nenechají nikdy na holičkách. Pohodový seriál, který mi dopřeje odpočinku, trochu akce a hodně legrace.-) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Aktuálních 60% je imo úplně mimo. Pro mně je to jeden z nejzábavnějších krimi-komediálních seriálů vůbec. Tom Selleck jako mega macho ve Ferarri + dokonale vtipně britský Higgins (resp. major Jonathan Quayle Higgins III.). A k tomu palmy, nějaké ty případy a hezké holky. Co ještě dalšího jde po seriálu chtít? ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jó, tak tohle je dobrej oldskool. Vzpomínám si, když se tento seriál začal vysílat někdy začátkem 90. let, tak jsme z toho byli všichni úplně odvázaný. Ale v tý době jsme po všech těch Majorech Zemanech, Chalupářích a Ženách za pultem na všechny tyhle americký seriály čuměli jak na zjevení. Magnum je ale trochu vyjímka. Narozdíl třeba od Dallasu, BH 90210 a podobně, se na to dá koukat i teď. Ale jak už to u těchto seriálů bývá zvykem - ze začátku dobrý, pozdější díly průměr, poslední díly úplně na hovno. Jinak moje neoblíbenější postava ze seriálu byl samozřejmě Higgins v podání Johna Hillermana. Sice neměl zdaleka tolik prostoru jako Tom Selleck, ale celej seriál v podstatě "ukrad" pro sebe. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pro mě vcelku srdcová záležitost, jelikož jsem tohle jako puberťák v 90. letech sledoval, když to dávali v televizi každý pracovní den. A samozřejmě jako správného puberťáka mě hlavně zajímalo Ferrarri Toma Sellecka, než příběh jako takový. I když prostředí Hawaie nebylo k zahození a člověk si připadal tak trochu jako v ráji. ()

Arccos 

všechny recenze uživatele

Tento serial ma dva typy epizod. Ten prvni typ je prevazne vazne minena detektivka se soukromym ockem. Tento typ je prumerny az podprumerny. Jenomze pak jsou v serialu epizody, ktere si prave z takoveho typu epizod vyslovene delaji srandu. A tyto epizody jsou tak dobre, ze se vyplati divat se na cely serial a cekat prave na ne. Skvely je predevsim vecny souboj Higgins vs. Magnum. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (27)

  • Krátko predtým ako sa začal vysielať seriál Magnum si Tom Selleck (Magnum) zahral v seriáli The Rockford Files (1974). Producenti chceli preto natočiť jednu epizódu Magnuma, v ktorej by si ako hosť zahral James Garner úlohu Jima Rockforda. Kvôli tomu, že na The Rockford Files vlastnila práva iná produkčná spoločnosť to nebolo možné zrealizovať. (m.a.t.o.)
  • Přestože hlavní hrdina (Tom Selleck) zdánlivě jezdí stále ve stejném voze, během času se toto auto měnilo, a tak postupně v různých sériích můžeme vidět Ferrari 308 GTS ročník 1979, Ferrari 308 GTSi ročník 1981 a Ferrari 308 GTS QV z roku 1984. (Stejšn)

Související novinky

Ben Stiller v epické fantasy?

Ben Stiller v epické fantasy?

07.04.2008

The Return of King Doug není oslavný dokument o zdejším uživateli Douglasovi, ale připravovaný komiks nakladatelství Oni Press, na který už promptně koupilo práva studio DreamWorks. A hned oslovilo… (více)

Reklama

Reklama