Reklama

Reklama

Powerpuff Girls

(seriál)
  • Česko Raketové holky (více)
USA / Hongkong, (1998–2005), 29 h (Minutáž: 19–26 min)

Tvůrci:

Craig McCracken
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(78)

V městečku Townswille bydlí tři dívky naprosto rozdílných povah. Každá z nich je obdařena nějakou zvláštní vlastností. Vzájemně se tak velmi dobře doplňují a v boji s nepřítelem vytvářejí silný tým... (TV Prima)

Zajímavosti (5)

Simpsonovi - Je vinen Šáša? (1990) (epizoda) (S01E12)

Vyvolený (2000)

  • Animovaný seriál, který vidíme během Josephova (Spencer Treat Clark) přepínání pořadů, je Powerpuff Girls (od r. 1998). Po dalším kliknutí běží seriál I Am Weasel (od r. 1997), ovšem slyšíme jen zvuk, kamera už není namířena na televizi. Oba animáky pochází z produkce stanice Cartoon Network. (Zodd)

Stepfordské paničky (2004)

  • Když Mike (Christopher Walken) v pánském klubu předvádí animovanou reklamu na Stepfordské paničky, jedna pasáž pojednává o ingrediencích, které se tu přidávají ženám do mozku. Tyto ingredience jsou: „Sugar, Spice and Everything nice.“ Tato pasáž je převzatá z intra seriálu Powerpuff Girls (od r. 1998), kde takto byly stvořeny jeho hlavní hrdinky. (Stejšn)

The What a Cartoon Show (1995) (seriál)

Powerpuff Girls (2002)

  • Přestože je ve filmu všechno kresleno nanejvýš stylizovaně, anonymně a neurčitě, dal si kreslíř až překvapivě pečlivou práci, aby bylo jasně rozpoznatelné auto profesora Utonia. Je to Studebaker Avanti. V seriálu jezdí autem anonymním. (Stejšn)

Reklama

Reklama