Reklama

Reklama

Svět podle Jima

(seriál)
  • USA According to Jim (více)
USA, (2001–2009), 66 h 6 min (Minutáž: 20–28 min)

Hrají:

Jim Belushi, Courtney Thorne-Smith, Kimberly Williams-Paisley, Larry Joe Campbell, Taylor Atelian, Billi Bruno, Conner Rayburn, Nicole Sullivan, Ed Quinn (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(182)

Jim Belushi hraje Jima, milujícího manžela, otce a švagra v této rodinné komedii ze současnosti vytvořené pro ABC. Šťastně ženatý Jim je spokojený se svou životní rolí. Svou rodinu živí prací ve stavebnictví, své ženě Cheryl pomáhá s výchovou tří dětí a občas se schází se svou šestičlennou bluesovou skupinou na zkoušky v garáži. Teoreticky má na všechno odpověď, v praxi to tak ale vždy být nemusí... (TV Prima)

(více)

Recenze (59)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

69/182 Osvobozena od uhozeného slovenského dabingu mám konečně zase chuť do života. Protože pohodová komedie s Courtney Thorne-Smith je přesně to, co mi chybělo ve večerníčkovým portfóliu. Aneb Jim, Cheryl a jejich dům plný nástrah. According to Jim je pravým dědicem základů žánru - a toho nejlepšího vůbec - I love Lucy a The Flintstones. Jim je pravým Fredem součanosti a Cheryl Vilmou. Jenom ty Oblázky se jim nějak rozmnožily... A samozřejmě hostovačky Dana Aykroyda stojí vždycky za to. Takže nad čím váháte? 3.19 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dnes, keď máme šancu vidieť nejaký rodinný sitcom pomaly každý deň na každej TV stanici, je konkurencia v tomto žánry veľmi silná. A vlastne ani nie. Medzi blbosťami ako "8 jednoduchých pravidiel" určite nie. Tento sitcom je jeden z najlepších, hlavne kvôli skvelému Jimovi Belushiovi, krásnej Courtney Thorne-Smith a sekundujúcemu Danovi Aykroydovi, ktorý sa objavil v niekoľkých častiach. No a je to aj vtipné, od čoho som si predčasom u sitcomov odvykol. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Start rovnal se despekt. O Belushim nemám kdovíjaké mínění, navíc v kombinaci s Thorne-Smith a dalšími televizními přicmrdávači....no zkrátka měl jsem strach. Obavy se neštěstí nenaplnili. Určitě nejde o žádnou díru do světa situační komedie, žádné experimenty, žádné novum. Stará škola amerického sitcomu. Máma, táta, děti, strejda, teta. Každý mající to svoje. Vlastě v pointě, to co by jste od Jima Belushio přesně čekali. Každopádně Jimův pohled na každodenní rodinné soužití dokáže pobavit. Sice jednoduchou formou, ale pobavit...a o to by mělo jít především. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Bláznivý Jimov život" je americký televízny sitcom, ktorý sa natáčal v rozmedzí rokov 2001 až 2009. Bolo natočených sto osemdesiat dva častí. Ja som sa pri tomto seriály nikdy nedokázal pobaviť. Vôbec mi to neprišlo vtipné. James Belushi v hlavnej úlohe svojrázneho otca rodiny je celkom fajn, ale všetko ostatné je úplne naprd. Jeho šišatá manželka Cheryl, jej egocentrická sestra Dana, Jimov hlúpy švagor Andy a dokonca i tie ich tri krpaté detiská mi boli vrcholne nesympatické. ** ()

tosastava odpad!

všechny recenze uživatele

Belushi v úlohe neuveritelne otravného kreténa s mentalitou desaťročného decka,vlastne všetci sa tam správajú ako banda magorov. V reálnom živote by žiadna normálna žena s takým kreténskym chujom nevydržala pod jednou strechou ani mesiac. Vzhľadom k tomu že aj manželka a jej dvaja pribrzdení súrodenci sa tiež správajú ako debili, tak sa navzájom doplňaju a tvoria hrozne "vtipnú" jebnutú americkú rodinku. Vydržal som sledovať šesť dielov,hrôza a des ()

Galerie (431)

Zajímavosti (9)

  • Jimovo druhé jméno je Orenthal, Cherylovo druhé jméno je Mabel. (ČSFD)
  • V čase 04:11 sní Gracie (Billi Bruno) třešeň na svém dortu a začne ho jíst. O několik střihů později je ale dort netknutý a třešeň je opět na vrchu dortu. (Likan7)
  • V čase 13:15 má Dana (Kimberly Williams-Paisley) v ruce téměř prázdnou skleničku vína. V následujícím záběru je ale sklenička plná. (Likan7)

Reklama

Reklama