Reklama

Reklama

Arnoldovy patálie

(seriál)
  • USA Hey Arnold!
USA, (1996–2004), 40 h (Minutáž: 24 min)

Hrají:

Francesca Marie Smith, Jamil Walker Smith, Dan Castellaneta, Sam Gifaldi, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Adam Wylie, Ashley Buccille, Jim Belushi (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Každodenní dobrodružství devítiletého milovníka jazzu s hlavou jako ragbyový míč, co žije v činžovním domě spolu se svými šílenými prarodiči a podivnými sousedy, chodí ven se svým nejlepším přítelem Geraldem, který má pro změnu vlasy jako Marge Simpsonová a musí se denně vypořádat s utrpením, které mu připravuje nejvíc cool holka ze školy, Helga. I když, co se škádlívá, to se rádo mívá, že? (PußyMagnet)

(více)

Recenze (55)

NGP 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem usedávala k obrazovce a zpívala "hey arnold!". Neuvěřitelně moc mě to bavilo, každá postava animáku má něco do sebe, je originální, a naprosto bezkonkurenční. Helga je ovšem také nezapomenutelná, vždycky si na ní vzpomenu, když potkám člověka tohoto typu. Její nekonečná láska ke klukovi s hlavou ve tvaru fotbalového míče =D Tohle je prostě klasika! ()

BR23 

všechny recenze uživatele

český preklad názvu to naozaj zabil, ako sa z "hey" stali "patálie"... to netuším. :D ale inak v pohode seroš... pár častí ma vtedy i dojalo (to o tom že je sirota a to s tou ženou (?) ktorá odletela s holubami zo strechy nakoniec nejakej časti (neviem si spomenúť ako sa tá časť volala ale na konci bolo tiež ukázané že akože aj Arnold nasadol do lietadla a odletel... akože v sne .. tuším... nespomínam si úplne, predsa len je tomu už asi 13 rokov čo som to videl naposledy... Inak súhlasím s názorom Jossie: tiež mám radšej ked hlavní hrdinovia niesú dokonalí a krásní. ()

Reklama

FlouT 

všechny recenze uživatele

Zkuste si udržet duševní zdraví, když máte hlavu jako americkej fotbalovej míč, kamaráda, kterej by díky svýmu účesu mohl patřit do rodiny Marge Simpsonové, babičku s dědou, kteří jsou zralí akorát tak do blázince a v cestě vám stojí Helga Pataki, která vám dělá ze života peklo, ale i přesto vás miluje...srdcová záležitost teenegerských let, aneb ať žije SUPERMAX ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

Z relativně novějších kreslených seriálů mě jen máloco zaujme a i taková Futurama musela dlouho bojovat o mou přízeň. Na druhou stranu - Arnoldovy patálie si mě získaly ihned. Proč? Sám nevím. Originálně animovaný seriál oplýává trochou toho příjemného humoru, postavičky jsou sympatické (i ty nesympatické) a celé to rychle odsejpá, aniž by se televizní čtenář nudil. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Šišatá hlava Arnold, to bola svojho času jedna z mojich najobľúbenejších rozprávok. Skrytá láska Helgy, kamarát Gerald, starí rodičia, nájomný byt, jazzová trubka, šialená izba a mnoho iných vecí z toho je skrátka nezabudnuteľných. Naozaj to bolo v niektorých dieloch depresívne a nedopadlo to tak dobre, takže lepšie hodnotenie nedám. ()

Zajímavosti (19)

  • Město, kde Arnold žije, je kombinací měst Seattle, Brooklyn a Portland. Pravděpodobně se jmenuje Hillwood, vzhledem k tomu, že názvy několika částí města mají danou předponu, například: Hillwood Medical Center nebo Hillwood Zoo. (PußyMagnet)
  • Postavy dívek jsou založeny na dívkách, které měl autor v mládí rád. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama