Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Další americká,nekonečná srágora,vhodná tak akorát pro zasmání.Horko těžko jsem shlédl 2 díly a rychle utekl.Je to o nikom,o ničem a lidé k tomuhle píšící scénář mají můj hluboký obdiv a divák jim buď milostiv.,protože něco takového vytvořit je opravdu výkon.A vysílat tolik let se to může jen v Americe.Halelujá!Dávám jasnou a čistou nulu. ()

Endyis 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně svým způsobem nehorázná prda :DDDDDDDDDDDDDD Člověk, který shlédl kompletně celý tento seriál, myslím všechny epizody, je u mě mástr a má moje osobní uznání. MImochodem nebýt tohodle nikdy nevzniknou dokonalá seriálová reakce 90. let jménem Twin Peaks (btw. Ray Wise mezi herci mluví za vše :))) ). A je prdel vůbec sledovat herce, kteří tímto "mistrovským" seriálovým opusem prošli. :)))))))))) Třeba tohle je jedním z míst, kde udělala "hvězdnou" kariéru naše česká hollywoodská star Eva Jeníčková :DDD ()

Reklama

Hopkins odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné co si z toho serialu pamatuji že když k nám jedné zimy přijela babička , která poctivě sledovala každý díl tak přjela v době kd ynějaká žebská spadla do škarpy no a když babička na jaře odjížděla byla furt v té škarpě :o))))) Ono ne jen že to byl nekonečný seriál který má přes deset tisíc dílů možná tuším kolem 12500 ale ruku do ohně za to nedám ale taky se tam asi všechno dehrávalo na sekundy kded se hrabe 24 hodin :) tak to fakt bylo na sekundy:o))))) a o uvodní znělce ani nemluvím tu slyšet tak asi musím chodit k sousedům na telku. ovšem jedno se tomu upřít nemůže odvážní ti co na to koukají ti co byly ochoitní celý život točit tento horror a odvážní ti co tomu dali jednu a více hvězdiček :o)))) ()

Raevan odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení páni a dámové . Sběr odpadu hlásíme na každý všední den od pondělí do pátku v 13:15 až 14:05. V té době se totiž hromadí v televizích celé republiky hodně, nebo nedejbože ještě víc, radioaktivního odpadu v podobě seriálu "Tak jde váš čas a vy jak blbí čumíte do bedýnky tvaru obráceného lavoru na takovou *****" .Radši končim nebo by mě za chvíli vypadla hvězdička z klávesnice. :-) Konec hlášení místního rozhlasu. ()

Czernozub odpad!

všechny recenze uživatele

Písek se už dosypal. Naštěstí. Praxi totohle seriálu krásně ilustruje situace v Přátelích: Joey jde na konkurs na bratra-dvojče Drakea Remoraye. Podle něj je jedinným možným kandidátem, vždyť on byl Drake Remoray. Nakonec roly dostane někdo úplně jiný a odlišnost tváří je vysvětlena obligátní plastikou. Jak prosté Watsone. ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • První anglicky mluvená role Ximeny Duque (Blanca), všechny předchozí projekty točila ve španělštině. (fiLLthe3DD)
  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • První díl byl odvysílán 8. listopadu 1965. Postava Julie Olseonové v něm byla zadržena pro krádež kožichu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama